Filmul unui student clujean, ales la Festivalul de la Locarno

Discuție în 'Cinematograf' deschisă de xEduard18, Iul 20, 2018.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  La festivalul Locarno din Elvetia, unul dintre cele mai mari festival de film din Europa a fost prezentat filmul unui student clujean.

  [​IMG]

  Filmul regizat de Adrian Imparatel, “Patul lui Procust”, student in anul al II-lea la Cinematografie & Media, Regie de film din cadrul UBB, a fost selectat la Festivalul de film. Initial, filmul a fost un proiect pentru seminar coordonat de 2 profesori la UBB.


  “Filmul va fi proiectat in cadrul sectiunii “Pradi di domani” a competitiei pentru trofeul Pradino d’Oro, trofeu castigat de reprezentantii Facultatii de Teatru si Televiziune a UBB in anii 2007-2017” – precizeaza reprezentantii UBB.


  Alaturi de Cannes sau Berlin, Festivalul de la Locarno, infiintat in 1946, este unul dintre cele mai apreciate festivaluri de film din toata Europa, pozitionandu-se in top 15 mondial.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.