Finala Cupei Europei este a noastra!

Discuție în 'Sport' deschisă de Cudyu, Oct 5, 2015.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Inca un rezultat fenomenal cucereste lumea sportului in Cluj. Echipa masculina de popice din Cluj, CFR Cluj – Napoca, a castigat finala Cupei Europei desfasurata pe arena din Straubing – Germania. Reprezentantii nostrii au reusit sa detaseze meciul in fata germanilor de la SK Schwabseberg cu scorul de 2-0.

  Popicele daramate de clujeni au intrecut un numar fulminant, ajungand la 3887, cu peste 100 de popice avantaj fata de echipa nemteasca. Oameni precum: Dorin Dumitru, Horatiu Dudas, Petrut Mihalcioiu sau Paul Rohotin, dar si multi altii au reusit sa puncteze pentru conationalii nostri ardeleni si au reusit sa aduca infrangerea in sufletele nemtilor, in timp ce romanii zambeau si aveau lacrimi de bucurie in ochi.

  poza1.jpg

  Iata ca CFR Cluj - Napoca se situeaza cu mandrie pe primul loc European, iar Electromures Romgaz Tg. Mures reuseste si ea o calificare pe locul sase in cadrul campionatului momdial. Iata cata mandrie si cat suflet se poate pune intr-un singur scop si in atatea perechi de maini sincronizate in acelasi trup, trupul neamului romanesc.

  Desi echipa feminina nu a reusit o astfel de performanta, fetele s-au descurcat si ele destul de bine. Insa asta nu este tot. Pentru a demonstra ca romanul este roman pe oriunde calca, Nicolae Lupu, jucatorul echipei nemtesti Viktoria 1947 Bamberg, a marcat in cupa NBC nu mai putin de doua goluri impotriva Ungariei. Astfel, Nicolae Lupu a adus trofeul in mana nemtilor.

  poza2.jpg

  Acest lucru inseamna sa fii profesionist la un nivel superior intelegerii. Sa fii pus in situatia de a juca nu de putine ori chiar impotriva propriilor colegi, dar sa marchezi si sa-ti urmezi obiectivul cu atata indarjire, asta inseamna ca poti ridica mai mult decat un trofeu in mana, poti ridica respectul si gloria ce ti se cuvin, atat tie, cat si echipei pe care o reprezinti.

  Iata inca o dovada a faptului ca ne descurcam de minune indiferent oriunde ne-am afla si singurele cuvinte ce pleaca la adresa noastra ar trebui sa fie cele de lauda.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.