FLYNAS angajeaza 25 de domnisoare norocoase la Cluj

Discuție în 'Locuri de muncă' deschisă de Cudyu, Oct 14, 2015.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Un weekend norocos se anunta la Cluj pentru 25 de domnisoare cu varsta cuprinsa intre 21 si 30 de ani. Compania aeriana low cost FLYNAS pune la dispozitie 25 de posturi de insotitoare de bord in cadrul unui eveniment organizat in data de 16 octombrie la Cluj.

  RSC Consulting organizeaza evenimentul, organizatia fiind reprezentanta MECCTI, specializata in recrutare de personal pentru companiile aeriene din Orientul Mijlociu.

  Ce se cauta?
  Candidatele nu se pot bucura de posturi in lipsa unui certificat de absolvire a liceului. De asemenea, fizicul trebuie sa reprezinte punctul forte al lor. Inaltimea minima admisa este de 160 centimetri, grautatea va trebui sa fie proportionala cu inaltimea, iar corpul trebuie sa nu prezinte cicatrici, tatuaje sau pierce-uri la vedere.

  poza1.jpg

  La nivel intelectual, domnisoarele vor avea nevoie de limba engleza la nivel fluent, scris si vorbit.

  Beneficii nelimitate!
  Nivelul de salarizare este unul fulminant pentru norocoasele ce vor fi selectate. Vor avea lunar un salariu de 2400 de dolari plus beneficii in ceea ce priveste transportul si cazarea. Li se va oferi si masa si echipament, concediul va fi reprezentat de 30 de zile pe an, iar compania le ofera inclusiv asigurarea de viata. O asemenea oferta este mai mult decat ce si-ar putea dori un angajat. Contractul va fi semnat pe 2 ani si va oferi posibilitatea reinnoirii. In aceasta perioada, domnisoarele vor putea sa-si adune o mica avere doar din salariu.

  Compania de recrutare este foarte increzatoare in ceea ce se va intampla in weekend, datorita faptului ca au organizat foarte multe astfel de evenimente de selectie de-a lungul existentei pe piata si au sfarsit cu peste 100 de contracte finalizate pe aceleasi posturi. Aceste contracte au fost semnate intre domnisoarele selectate si firmele de aviatie, printre care se numara: FLYNAS, OMAR AIR, GULF AIR.

  2poza.jpg

  RSC Consulting a fost infiintata in 2007 in Cluj, ca furnizor de programe de formare profesionala, de catre fostul director general si presedinte al companiei de asigurari ARDAF, Steluta Racolta. Inca de atunci ofera nenumarate ocazii de vis pentru domnisoare si pentru companiile aeriene din Occident.
   
  Editat ultima dată: Oct 14, 2015
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,027

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.