Genpact angajeaza

Discuție în 'Locuri de muncă' deschisă de Cudyu, Aug 25, 2015.

?
 1. Da

 2. Nu stiu

 3. Nu

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Genpact, furnizorul de servicii de outsourcing cu peste 2000 de angajati, cauta sclipiri noi printre ardelenii din Cluj. Biroul Genpact din Cluj numara 650 de angajati, iar cei din departamentul de resurse umane au conchis ca mai exista loc pentru cel putin 400 de oameni, atat in Cluj, cat si in Bucuresti, unde sediul ajunge sa numere 1950 de angajati. Cei 400 vor fi incadrati perfect in noul plan de crestere a companiei, fiind oameni esentiali pentru gigantul comercial.

  Salariile oferite pentru cei ce vor accede la aceste joburi este in jur de 1000 – 1200 lei net, la acesta adaugandu-se bonusurile de activitate care pot urca lejer pana la 30 – 40%. Aceste bonusuri vor fi oferite lunar in functie de competente si in functie de activitatea intreprinsa, performanta fiind analizata prin datele ce provin din piata de recrutare.

  poza 1..jpg

  Genpact cauta studenti sau proaspeti absolventi de facultate, vorbitori de limbri straine europene, specialisti in domenii precum: finante – contabilitate, servicii de resurse umane, servicii IT, achizitii si servicii clienti.

  Iata, asadar, o alta minunata oportunitate pentru proaspetii absolventi in cautare de locuri de munca. Cluj-Napoca se preocupa de tinerii sai si cauta sa ofere solutii, nu doar promisiuni. Adevarati gigantici comerciali din Cluj ofera oportunitati studentilor, nu doar de a-si construi o cariera si a-si castiga traiul, ci si de a se cunoase mai bine si de a profesa intr-un domeniu care o sa ii ajute sa se dezvolte personal si profesional. Acestia au oportunitati sa aplice practic ceea ce invata in scoli si, in acelasi timp, sa isi poata castiga zilnic banii necesari unui trai decent.

  poza 2..jpg
   
  Last edited by a moderator: Aug 31, 2015
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  671

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.