Recomandat IKEA isi deschide un nou punct de colectare la Cluj! Vezi despre ce este vorba!

Discuție în 'Locale' deschisă de xEduard18, Iun 15, 2018.

 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  IKEA va deschide un punct de colectare a comenzilor facute online din Romania la Cluj. Acesta este cel de-al treilea din tara, dupa cele din Brasov si Timisoara. Conform unui comunicat de presa, punctul de colectare de la Cluj va fi deschis la finalul lunii iulie in anul 2018.

  [​IMG]

  Clientii vor putea face cumparaturile online AICI sau prin telefon cu ajutorul angajatilor din call-center. Clientii vor putea opta pentru livrarea produselor la punctele de colectare. In aceasta metoda, vor putea sa ridice personal produsele, in ziua si ora la care doresc. Pretul transportului este mai mic decat cel de livrare la domiciliu: numai 29 de lei pentru pachete mici (sub 30kg pe comanda) si 49 lei pentru coletele peste 30kg pe comanda, indiferent de valoare si dimensiunea comenzii. Clientii care doresc sa beneficieze de livrarea la domiciliu pot continua sa faca acest lucru, preturile aferente serviciului de livrare ramanand neschimbate. Clientii nu vor gasi niciun produs IKEA expus sau disponibil pentru a fi cumparat direct din punctele de colectare, acestea fiind destinate doar ridicarii comenzilor.


  “Serviciul de comenzi IKEA este in crestere si ne dorim sa il facem si mai eficient. Prin urmare, am decis sa deschidem punctele de colectare pentru comenzi online din Brasov si Timisoara, precum si din Cluj. Astfel, clientii vor putea comanda online si vor avea optiunea de a-si ridica singur comenzile livrate la unul dintre noile puncte de colectare IKEA, in cel mai convenabil moment pentru ei si la un pret mai accesibil ca pana acum. “ declara Viviana Pavel – IKEA South-East Europe Real Estate and Development Manager pentru Romania, Croatia, Serbia, Slovenia si Ucraina.


  IKEA lucreaza, de asemenea, la planurile de expansiune din Romania, iar cel de-al doilea magazine din Bucuresti urmeaza sa fie deschis la sfarsitul acestei veri.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.