Implicare sociala la extrem - constructii pentru familii nevoiase

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Oct 1, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu stiu

 3. Nu, in niciun caz

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Un nou proiect al unei asociatii din Cluj face furori printre transilvanenii cu inima. Fundatia Habitat for Humanity a pus pe picioare un proiect menit sa ofere adapost si siguranta unor familii nevoiase, cu ajutorul si cu insufletirea unor oameni din clasa top management, care pentru o zi au lasat deoparte biroul si au imbracat salopetele, muncind cot la cot cu cei de pe santiere, conturand adevarata cauza nobila si facand-o sa prinda aripi sub forma unor constructii ce vor deveni locuinte pentru cei nevoiasi.
  habitat-for-humanity-cluj-poza-1.jpg
  Zeci de manageri din Romania, Croatia, Bulgaria, Slovenia, Grecia si Serbia au coborat in praf si in pamant pentru a le transforma in aur. Casele ce au sa rasara din aceasta munca asidua si din ardoarea sufleteasca a celor ce isi dau mana si se ajuta intre ei urmeaza sa fie inmanate catre 15 familii nevoiase din Cluj.

  Presedintele fundatiei Habitat for Humanity declara ca aceste case sunt construite intr-un mod profesionist, pe un cadru de maxima rezistenta, pentru a asigura siguranta si confortul necesar celor ce le vor locui. De asemenea, cadrul este realizat din lemn, ceea ce il face foarte prietenos si maleabil. Astfel, oameni necalificati in domeniu pot contribui la ridicarea acestor case si se pot simti mandri ca au ajutat atatea suflete nevoiase sa ocupe un loc in comunitatea oamenilor de rand din Cluj.

  Pana in acest moment, Habitat for Humanity a construit nu mai putin de 80 de case si le-a daruit celor aflati la nevoie, singura conditie fiind ca acestia sa achite lunar o rata de cel mult 300 de lei din momentul in care se instaleaza in locuinta. Suma este derizorie in comparatie cu ratele obisnuite, iar conditiile sunt un adevarat lux pentru oamenii obisnuiti cu traiul subzistent.

  Aceasta nu poate sa fie decat o dovada enorma de empatie si de implicare sociala din partea fundatiei Habitat for Humanity, iar clujenii nu pot fi decat mandri de astfel de initiative din partea asociatiilor de profil. De asemenea, toata stima si tot respectul ar trebui sa mearga catre adevaratii eroi ai proiectului, muncitorii, cei care nu cu mult timp in urma erau obisnuiti doar cu privirea acestor proiecte, iar acum s-au implicat in adevaratul sens al cuvantului.
  poza1.png
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.