Incepe Deutsche Business Akademie la Cluj

Discuție în 'Locuri de muncă' deschisă de Cudyu, Oct 15, 2015.

?
 1. Da, la perfectie

 2. Da, la nivel mediu

 3. Da, la nivel incepator

 4. Nu, nu sunt cunoscator

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Studentii din Cluj se bucura de o noua oportunitate majora pe piata muncii. Germanii vizeaza studenti de pe bancile facultatilor pentru un stadiu intens de pregatire in domeniul business development. Proiectul se numeste Deutsche Business Akademie si este lansat vineri, 16.10.2015, avand ca principal scop dezvoltarea abilitatilor lingvistice ale participantilor si imbunatatirea aptitudinilor practice prin intermediul unei colaborari cu Facultatea de Business, precum si cu companii din mediul privat clujean.

  Pe langa acest obiectiv, Deutsche Business Akademie are ca scop integrarea celor 50 de studenti participanti in mediul business cu ajutorul unor parteneri reprezentanti ai acestei clase, prin intermediul unor training-uri si a unor stagii de practica cu durata determinata, respectiv 3 luni.

  studenti.jpg

  Din cadrul acestor sesiuni de training studentii vor invata minunate chestiuni de business si de management, iar prin intermediul stagiilor de practica vor putea sa puna in practica cele invatate si sa propuna solutii, in acelasi timp in care acumuleaza si experienta in campul muncii.

  business-training.jpg

  Acest proiect se pliaza perfect pe strategia de dezvoltare a Facultatii de Business din Cluj, o facultate care pe parcursul a 20 de ani de existenta a schimbat modul in care sunt desfasurate studiile economice in Romania. Acest proiect vine in intampinarea companiilor partenere ale facultatii, companii care isi dezvaluie nevoia din ce in ce mai acuta de a recruta vorbitori de limba germane, a declarat decanul Facultatii de Business, conf. univ. dr. Ioan – Alin Nistor.

  Ineditul eveniment va avea loc in Amfiteatrul Facultatii de Business, in cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj, vineri, data 16.10.2015, incepand cu ora 10:00.

  Proiectul Deutsche Business Akademie a luat nastere prin insufletirea partenerilor E.ON Business Services, Evalueserve, EXL, Office Depot si Sykes.
   
  Editat ultima dată: Oct 15, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.