Informatii Admitere 2015 la Universitatile din Cluj-Napoca

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iul 8, 2015.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  informatii-admitere-2015-la-universitatile-din-cluj-napoca.jpg
  Examenul de BAC a trecut, notele s-au afisat, iar judetul Cluj a fost primul in tara la promovabilitatea acestui examen. Cei care au promovat la examenul de bacalaoreat trebuie deja sa se gandeasca la urmatorul pas si sa aleaga o facultate sau un colegiu care li se potriveste mai bine si in care are cele mai mari sanse sa intre. Mai jos gasiti niste informatii centralizate despre universitatile din Cluj-Napoca, ofertele acestora si alte informatii care cu siguranta ca ar putea sa le fie utile celor care vor sa-si continue studiile in Cluj.

  Mai jos gasiti lista cu universitatile clujene din care puteti alege, impreuna cu un link catre website-ul acestora, unde puteti gasi informatii detaliate cu preturi, programe scolare, facultati, etc:

  Universitatea Babes-Bolyai - mai multe detalii aici
  Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" - mai multe detalii aici
  Universitatea Tehnica - mai multe detalii aici
  Universitatea de Arta si Design
  - mai multe detalii aici
  Academia de Muzica "Gheorghe Dima" - mai multe detalii aici:
  Universitatea de Stiinte Agricole si de Medicina Veterinara - mai multe detalii aici
  Universitatea "Bogdan Voda"
  - mai multe detalii aici
  Universitatea de Stiinte Economice Dimitrie Cantemir
  : mai multe detalii aici
  Universitatea Sapientia - Fundatia Sapientia - mai multe detalii aici

  Multe dintre acestea pastreaza modelul din anii precedenti pentru admiterea din 2015, model prin care se ia in considerare media examenului de la bacalaoreat, la care se adauga un eseu motivational si un examen de admitere. Majoritatea universitatilor vor accepta inscrieri in ultimele doua saptamani din luna iulie 2015, fiecare dintre ele avand proceduri si documente separate necesare inscrierii.

  Fiecare facultate in sine are un numar limitat de locuri bugetate de stat, locuri care vor fi ocupate de cei mai buni elevi, cei care vor obtine cele mai mari medii conform sistemului de notare finala. Asadar, este foarte important ca cei care doresc sa-si continue studiile in Cluj, sa se intereseze despre oportunitatile universitare pe care le ofera acest oras, sa aleaga care este universitate si specializarea la care doresc sa aplice si bineinteles sa-si depuna dosarul din timp, pentru a evita cozi infernale pe final sau alte neplaceri care ar putea surveni (acte lipsa, etc.).
   
  Editat ultima dată: Aug 7, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.