Recomandat Inima campusului studentesc din Cluj - Booha Bar

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Dec 29, 2015.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Urlete si trambite pe strazile Clujului, dar nu pe oricare strazi, ci in special pe una mai piezisa. Pe bune! Pe Strada Piezisa, la numarul 19, gasesti un al doilea loc in care ai dori sa te fi nascut, barul Booha Bar.

  booha.jpg

  Nu-i gasesti doar acolo pe petrecaretii Clujului. Mai poti da de ei si online, daca iti e greu sa te misti pana in Centru. Uite-i aici!
  Cei de la Booha reusesc de aproape 7 ani sa indulceasca zilele studentilor din Cluj cu o cafea exceptionala si cu o limonada clasica la preturi romanesti. La ei te duci cu mare drag cand vrei sa bei ca-n studentie, ca doar de asta se si afla in mijlocul actiunii, in campusul studentesc.

  booha_bar_cluj.jpg

  Booha Bar este UNUL DINTRE CELE MAI VIZITATE LOCALURI DIN CLUJ, fiind de trei ori la rand nominalizat regele barurilor, conform Clujlife Awards, bucurandu-se de peste 1000 de vizite in noaptea aniversara. DJ-ii si barmanii cu experienta distreza zilnic oamenii intre orele 10:00 - 02:00, exceptie facand Sambata si Duminica, zile in care Booha Bar se trezeste din mahmureala de vineri seara la ora 12:00.

  Daca va place ceea ce ati citit, va invitam cu mare drag sa va alaturati echipei de nebunii de la Booha Bar si sa ciocniti o halba de iubire ardeleneasca in numele tuturor eroilor cazuti la datorie weekend de weekend in acest local!

  booha_bar_cluj2.jpg

  Booha Party is ready to begin! Join the party! Join the Style, join Booha!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.