Recomandat Investitii de 36 milioane euro. Vezi despre ce este vorba!

Discuție în 'Administratie' deschisă de xEduard18, Aug 13, 2018.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  Primaria municipiului Cluj-Napoca a atribuit companiei Astra Vagoane Calatorii contractul pentru livrarea a 22 de tramvaie noi.

  [​IMG]

  In final, contractul a fost atribuit pentru suma de 36,6 milioane euro, initial fiind estimat la o valoare mai mare, 41 milioane euro.


  Licitatia a fost publicata in luna decembrie a anului 2017, iar anul acesta, in luna mai, Primaria Cluj-Napoca anunta ca unicul ofertant a fost producatorul aradean de material rulant.


  Cererile de finantare au fost depuse la inceputul lunii mai 2018 de Primaria Cluj-Napoca avand o valoare estimate la 100 de milioane de euro pentru sustinerea transportului electric si nepoluant in oras. Achizitia celor 22 de tramvaie noi este cuprinsa in aceasta cerere.


  Tramvaiele vor fi livrate in Cluj incepand cu anul 2019, pe mai multe etape, contractual fiind valabil 48 luni, declara reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.


  Astra Vagoane Arad este unic ofertant in alte doua licitatii pentru furnizarea de tramvaie noi. La Oradea unde au cererea de 20 tramvaie si la Galati, unde cererea este de 18 tramvaie. Ofertele sunt deocamdata in curs de evaluare.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.