Investitii de aproximativ 200.000 de euro. Vezi despre ce este vorba!

Discuție în 'Administratie' deschisă de xEduard18, Aug 14, 2018.

 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  26
  Like-uri primite:
  1
  Achizitie noua pentru Cluj, patru toalete noi, in valoare de aproximativ 200.000 de euro!

  [​IMG]

  “Vor fi toalete ultramoderne, care vor putea fi folosite inclusive de persoane cu dizabilitati. Am stabilit si locurile unde acestea vor fi amplasate” – declara primarul Emil Boc. Instalarea celor 4 WC-uri publice a fost solicitata in programul de bugetare participativa online.


  Toaletele vor fi amplasate in urmatoarele locuri:

  1. Aleea Stadion

  2. Baza Sportiva Gheorgheni

  3. Parcul I.L Caragiale

  4. B-dul 1 Decembrie 1918 – langa locul de joaca


  Valoarea totala a proiectului este de 191.489 de euro.


  La momentul actual, doar patru toalete publice exista in Cluj: doua dintre ele in Parcul Central, una in Piata Unirii si una in Piata Stefan cel Mare.


  “Propunem amplasarea in locuri strategice din centrul orasului a unor obiecte atragatoare de mobilier urban cu rol de toalete publice. Design-ul acestor obiecte poate fi rezultatul unui concurs de idei sau ele pot fi achizionate direct de la un producator specializat. Caracteristicile unor astfel de obiecte ar trebui sa fie urmatoarele:


  - Accesibilitatea si adaptarea pentru grupuri vulnerabile (persoane in varsta, mame cu copii, persoane cu dizabilitati, persoane cu traumatisme temporare)

  - Igiena impecabila asigurata prin functia de autocuratare. Acest aspect este esential pentru toate categoriile de mai sus mentionate care sunt nevoite sa atinga toate suprafetele si accesoriile toaletei. Astfel, prin accesibilitate, adaptare, igiena si un design innovator, propunem in oras o serie de obiecte-reper” – a propus Diana Galos, o tanara urbanista care a numit acest proiect “Toalete pentru toti”.


  Proiectul “Toalete pentru toti” s-a aflat printre cele castigatoare, adunand 247 de voturi. La inceput, bugetul estimate era de 150.000 de euro.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.