Recomandat Investitii de peste 20 milioane euro la Cluj. Vezi despre ce este vorba!

Discuție în 'Locale' deschisă de xEduard18, Iun 9, 2018.

Tags:
?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  Organizatia complexa Bosch va ridica in inima Clujului un ansamblu de birouri care va intra in topul cladirilor ecologice la talie mondiala. Constructia va fi finalizata la sfarsitul anului 2019 iar costul acesteia este de, nici mai mult, nici mai putin de 25 de milioane de euro.

  “Investitia de 25 de milioane de euro va fi gata la finalul anului 2019. Se va intinde aproximativ 17.000 mp, va avea peste sase etaje si parcare subterana, atat pentru masini, cat si pentru biciclete. Prima cladire va oferi mai mult de 500 de birouri pentru asociatiile departamentelor de software, functii suport si nu in ultimul rand, cele comerciale. Departamentele de calitate si ingineria fiabilitatii, cat si departamentul de hardware si mecanica raman la Jucu, deoarece activitatea lor este strans legata de activitatile din fabrica. Complexul este proiectat astfel incat sa ofere conditii de munca inspirationale, laboratoare, restaurante, cafenele, spatii de recreere si sala de sport” a transmis Reza Szabo instigator de comunicare si PR al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca.
  [​IMG]
  Locurile de munca

  “Clujul va reprezenta principala tinta de angajari din tara noastra” a spus Mihai Boldijar, directorul general al Robert Bosch SRL.

  In 2017, grupul Bosch a incheiat anul fiscal cu vanzari stabilizate de circa 416 milioane de euro in Romania, crescand cu 26% fata de anul precedent. Statisticile arata ca numarul angajatilor va creste considerabil pe parcursul acestui an, mai ales in Cluj, Blaj si Timisoara. Organizatia Bosch estimeaza investitiile din anul precedent la aproximativ 100 milioane de euro pentru amplificarea unitatilor de productie.

  Pregatirea elevilor

  In anul 2017, organizatia Bosch a lansat in parcul industrial Tetarom III Jucu, un centru de training, inchinat pregatirii elevilor. Investitia in noua constructie de 4.400 mp se ridica la suma de 6 milioane de euro.

  Bosch opereaza o institutie de productie de tehnica liniara in Blaj si un centru de servicii externalizatoare in Timisoara. Grupul are peste 400.000 angajati si a conceput vanzari estimate la 78 miliarde de euro.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.