Judetul Cluj pe PRIMUL loc la promovabilitate la BAC

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iul 7, 2015.

Tags:
?
 1. Da, sunt foarte optimist pentru 2016

 2. Nu cred ca sunt mai bune, poate au fost subiecte mai usoare

 3. Nu vreau sa ma pronunt... Astept sa vad ce se intampla in 2016!

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  In urma rezultatelor afisate astazi, 7 Iulie 2015, judetul Cluj se claseaza pe primul loc atunci cand vine vorba de rata de promovabilitate la bacalaureat. Primele statistici, inainte de solutionarea contestatiilor, arata ca 82,18% dintre elevii judetului Cluj au reusit sa obtina atat notele de trecere, cat si media minima admisa pentru promovarea examenului de BAC. Ce este si mai imbucurator este faptul ca rata de promovare a crescut in 2015 la nivel national, fiind cu 5% mai mare decat cea din 2014 si cu peste 9 % mai mare decat cea din 2013.

  judetul-cluj-pe-primul-loc-la-promovabilitate-la-bac.jpg

  Cele mai ridicate procente de promovabilitate au fost inregistrare la Cluj (82,18%) si Brasov (78,74%), pe cand cele mai scazute s-au inregistrat in Giurgiu si Ilfov, dar vestea buna este ca si acestea sunt in crestere fata de anii precedenti.

  In Cluj-Napoca s-au inscris la examenul de bacalaureat in 2015 nu mai putin de 4,721 de elevi, dintre care s-au prezentat 4,630, intr-un procent de 98%. Rezultatele au fost afisate azi dimineata la scolile unde canditatii au sustinut examenele, iar contestatiile deja depuse se vor solutiona in perioada 8-9 iulie 2015.

  Una peste alta, in Cluj-Napoca nu au fost inregistrate incidente majore de frauda, doar doi copii au fost penalizati si au fost eliminati din examen, deoarece asupra lor s-au gasit telefoane mobile, fapt care contravine metodologiei de organizare si desfasurare a bacalaureatului.

  Toate rezultatele pot fi vizualizate acum online pe edu.ro
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.