[Jul 15, 2015] Concert Muzica Templierilor (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de LogOn, Iul 7, 2015.

Concert Muzica Templierilor
Începe la: Jul 15, 2015 07:00 PM
Se termină la: Jul 15, 2015 09:00 PM
Localizare:
Iulius Parc
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B, 400592
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Cluj-Napoca candideaza la statutul de Capitala Culturala Europeana in 2021, iar asta inseamna ca orasul va avea nevoie de cat mai multe evenimente culturale, pentru a obtine aceasta titulatura. Faptul ca deja este Capitala Europeana a Tineretului inseamna doar un prim pas catre statutul pe care Clujul doreste sa-l obtina in 2021.

  Astfel, un al doilea concert "Muzica Templierilor" este organizat de Societatea Culturală Filarmonia, impreuna cu primaria si consiliul local Cluj-Napoca, in data de 15 iulie 2015 de la ora 19:00. Concertul va avea loc in noul parc Iulius, situat langa mall-ul cu acelasi nume.

  Evenimentul este sustinut de mezzosoprana Cosmina Silvia Stitzl din Germania şi de tenorul Sorin Lupu, acompaniati de orchestra Philharmonia Napocensis, sub conducerea muzicala a maestrului Petre Sbircea. Programul muzical este dintr-un repertoriu religios, realizat de Cora Miron, Daniel Cohen si Alexandru Stefan Murariu.

  Muzica buna, cultura si arta, toate combinate cu atmosfera de langa lac, vor face ca acest eveniment sa fie placut si sa ramana in amintirea tuturor celor care vor participa.

  Locatie: Iulius Parc (langa Iulius Mall)
  Data si ora: 15 iulie 2015, ora 19:00
  Pret: Intrare libera, concert in aer liber

  concert-muzica-templierilor-cluj-napoca.jpg
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.