[Jul 17, 2015] Transilvania Rally ediția 2015 (jud. Cluj)

Discuție în 'Evenimente Sportive Cluj' deschisă de LogOn, Iun 23, 2015.

?
 1. Da, nu stiam de eveniment

  100.0%
 2. Deloc!

  0 vot(uri)
  0.0%
 3. Nu stiu, imi e tot una...

  0 vot(uri)
  0.0%
Transilvania Rally ediția 2015
Începe la: Jul 17, 2015 03:00 PM
Se termină la: Jul 18, 2015 09:00 PM
Localizare:
Cluj-Napoca, Turda și zona Râșca-Dângău

jud. Cluj

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Transilvania-Rally-editia-2015-m.jpg

  Transilvania Rally
  este un eveniment anual de concursuri cu raliuri al cărui scop este să readucă tradiția circuitului de viteză în Cluj-Napoca (prin anii 70-80 erau foarte disputate concursurile cu raliuri în România) și în același timp să încurajeze acest sport la noi în țară. Cu 3 ediții precedente de succes, Transilvania Rally 2015 promite un eveniment ieșit din comun, cu 3 superspeciale în program (două la Cluj și una la Turda) și nu mai puțin de 11 speciale, toate însumând mai bine de 122 de kilometri.

  Evenimentul va avea loc în zilele de 17 și 18 Iulie 2015 în mai multe locații din jurul Clujului.

  Prima zi a evenimentului Transilvania Rally va începe Vineri 17 Iulie, de la ora 15:00 și se va disputa la Polus Center, unde va fi amplasat și comandamentul acestei serii de evenimente din Cluj. Aici vor avea loc două dintre cele trei superspeciale (una va avea loc Vineri seara, iar cealaltă Sâmbătă seara), dar tot aici este locul unde spectatorii vor putea vedea parcul de service și parcul închis, unde își vor putea delecta ochii cu mașinile sport prezente și puterea acestora.

  Transilvania-Rally-editia-2015-polus.jpg

  Pe lângă superspeciala de la Polus Center, prima zi anunță de asemenea și 4 speciale, din care una singură este mai lungă, ce de la Râșca-Dângău. După acest trase și o trecere prin Florești, echipele se vor întoarce la Polus pentru superspeciala de seara.

  Cea de-a doua zi a evenimentului duce echipele într-o primă urcare din Dângău în Beliș, o vizită în parcul de service de la Beliș, iar mai apoi fiind puse la ăncercare de celebrul traseu Râșca-Dângău. Cea de-a doua parte a zilei este organizată în Făget, pe ambele sensuri de mers. Tot în cea de-a doua zi a evenimentului se vor organiza și superspeciala de la Turda și încă o parte a ”spectacolului” de la Polus Center.


  Mult cauciuc, mașini sport, viteză și adrenalină, toate le vei găsi la acest eveniment. Dacă îți plac mașinile sport nu ai voie să ratezi aceasta serie de evenimente din Cluj!

  Utile pentru eveniment:
  Harta.jpg Orar-ziua-I.jpg Orar-ziua-II.jpg
   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015
 2. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
   
  Editat ultima dată: Iul 17, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.