[Jul 2, 2015] Concert Florin Niculescu la Cluj-Napoca (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de LogOn, Iun 24, 2015.

Concert Florin Niculescu la Cluj-Napoca
Începe la: Jul 2, 2015 08:00 PM
Se termină la: Jul 2, 2015 11:00 PM
Localizare:
Opera Maghiara
Strada Emil Isac 26-28
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Florin Niculescu este unul dintre cei mai recunoscuti violonisti de Jazz Manouche (Gypsy Jazz), nascut in Romania si mutat la Paris in anul 1991. S-a nascut intr-o familie de muzicieni (tatal sau facea parte din trupa lui Gheorghe Zamfir, mama este pianista si sora este violoncelista) ;i inca de la varsta de la 6 ani i-a urmat pe acestia, fiind inscaris la Scoala de Muzica Dinu Lipatti din Bucuresti.

  concert-florin-niculescu-la-cluj-napoca.jpg

  In anul 2001 a fost invitat de Biréli Lagrène sa cante impreuna cu el in "Gipsy Project", proiect care l-a lansat cu adevarat in cariera lui muzicala. Florin a colaborat cu interpreti ca Jimmy Rosenberg, Babik Reinhardt (fiul lui Django Reinhardt), Giani Lincan, Angelo Debarre, Hot Club de Norvège, Tchavolo Schmitt, Oscar Peterson plus multi altii.

  Asadar, Florin Niculescu va concerta in data de 2 Iulie, incepand cu ora 20:00 la Opera Maghiara, scopul acestui eveniment din Cluj fiind sa aduca un omagiu lui Staphane Grappelli, un mare violonist francez care a fondat si Quintette du Hot Club de France. De fapt, Florin Niculescu este considerat succesorul lui Staphane Grappelli.

  Pret bilet: 50 Lei
  Adresa: Strada Emil Isac 26-28, Cluj-Napoca
  Data si ora: Joi, 2 Iulie 2015, ora 20:00
   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.