[Jul 27, 2015] Expozitia „ARTA ACTUALĂ A REGIUNII MAŁOPOLSKA” (Cluj-napoca)

Discuție în 'Expozitii Cluj' deschisă de LogOn, Iul 7, 2015.

Expozitia „ARTA ACTUALĂ A REGIUNII MAŁOPOLSKA”
Începe la: Jul 27, 2015 06:00 PM
Se termină la: Jul 27, 2015 08:00 PM
Localizare:
Muzeul de Arta Cluj-Napoca
Piaţa Unirii nr. 30, 400098
Cluj-napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Muzeul de Arta Cluj-Napoca este recunoscut pentru faptul ca aduce o mare diversitate de lucrari ale unor artisti, pictori, sculptori si nu numai. Mai mult decat atat, acest muzeu incearca intotdeauna sa ne surprinda cu o diversitate de culturi sau lucrari din diferite tari. Ei, acum este randul artei poloneze sa vina la Cluj, prin organizarea expozitiei „ARTA ACTUALĂ A REGIUNII MAŁOPOLSKA”, in perioada 7-26 iulie 2015, in cadrul Muzeului de Arta, in fiecare zi, incepand cu orele 18:00.

  De fapt in cadrul acestei expozitii vor exista doua evenimente expozitionale, ambele traditional poloneze si ambele cu un caracter inedit. Programul de cooperare intre Cluj-Napoca si regiunea Małopolska din Polonia aduce inca o data lucrari de arta foarte interesante in orasul nostru: Galeria de Arta Contemporana BWA „Sokół” de la Nowy Sącz, Galeria BWA de la Tarnów si Muzeul Fundatiei de Arta Contemporana din Małopolska.

  Vernisajul acestor expozitii va avea loc marti, 7 iulie 2015, incepand cu orele 18:00, in cadrul muzeului din Palatul Bánffy, Piata Unirii.

  06_malopolka_03.jpg
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.