[Jun 20, 2015] Cluj Never Sleeps (Cluj-Napoca, România)

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iun 15, 2015.

Cluj Never Sleeps
Începe la: Jun 20, 2015 07:00 PM
Se termină la: Jun 21, 2015 10:00 AM
Localizare:
Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, România

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Cluj-Never-Sleeps.jpg

  Conceptul:


  Orașul Cluj-Napoca este unic prin diversitate, prin multi-cultură și prin varietatea de activități din care poți alege în acest oraș, la orice oră, în orice zi. Evenimentul Cluj Never Sleeps se bazează pe acest concept și vine ca o noapte albă a activităților culturale din acest oraș, în spații publice și / sau neconvenționale din Cluj.

  Prin Cluj Never Sleeps se dorește provocarea tuturor instituțiilor clujene culturale, printr-un focus deosebit pe conexiunea între diversele culturi care se află în acest minunat oraș.

  Cine participă?

  Evenimentul Cluj Never Sleeps se adresează tuturor celor care locuiesc în Cluj-Napoca, care sunt invitați să participe activ la seria de evenimente din cea mai scurtă noapte a anului 2015. De asemenea invită toate instituțiile și operatorii culturali să-și prezinte munca și realizările în cadrul acestui proiect unic.

  Ce se va întâmpla?

  Cluj Never Sleeps va activa pe întreg parcursul nopții principalele locații din oraș, dar dorește să activeze sau să re-activeze și locații sau spații din cartierele Clujului, prin aducerea clujenilor în aceste spații. Astfel, întreg orașul va fi implicat în această “noapte albă”, un eveniment cultural unic în 2015.

  Scopul pe termen lung este închegarea comunității acestui oraș, prin promovarea și indemnarea la actul de cultură în sine prin prezentarea lui în diferite spații special amenajate.

  Componentele evenimentului:

  Prima componentă: Apel de proiecte:
  - operatorii și instituțiile culturale sunt invitațe să depună proiectele la Primăria Municipiului Cluj-Napoca, care susține financiar această componentă. Proiectele ar trebui să fie axatepe unul sau mai multe din cele 5 domenii: arte vizuale, muzică, film, teatru și dans.

  A doua componentă: Evenimente și locații principale:
  - din proiectele depuse, va exista o selecție de evenimente și spectacole produse de aceste organizații / instituții culturale, toate cu un focus deosebit pe conexiunea între diversele culturi.

  A treia componenta: Evenimente speciale:
  - transport public toată noaptea, librării deschise, baruri pe stradă, drive-in cinema, brunch pe Plaja Grigorescu, street music, expoziții artiști migranți, proiecții filme și multe altele.
   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.