[Jun 25, 2015] Festivalul ELECTRIC CASTLE, ediția 2015 (Bonțida, jud. Cluj)

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de LogOn, Iun 14, 2015.

Festivalul ELECTRIC CASTLE, ediția 2015
Începe la: Jun 25, 2015 06:00 PM
Se termină la: Jun 29, 2015 12:00 AM
Localizare:
Bonțida, jud. Cluj

Bonțida, jud. Cluj

Au confirmat participarea: 1
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
Următorii useri au răspuns cu "Da": 1
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Festivalul ELECTRIC CASTLE:

  Electric Castle este cel mai mare festival de muzică din România, fiind și primul festival care combină muzica electronică ci istoria, deoarece festivalul are loc pe domeniul Castelului Bánffy, din comuna Bonțida. Acest festival de muzică electronică este precedat de 2 ediții, care fiecare la rândul lor au surprins participanții prin diferitele evenimente de langa Cluj.

  Festivalul-ELECTRIC-CASTLE-ediția-2015.jpg

  Festivalul își dorește să fie mai mult decât un concert de muzică electronică și încearcă să ofere o serie de activități urmane, să combine istoria castelului cu distracția, astfel încât experiența celor care participă să fie unică.

  Acomodare:

  Cazarea la festival se poate face prin camping, pe domeniul castelului. Costul este de 59 lei / persoană / 4 zile. începând cu data de 25 iunie și până în 29. Biletele de camping sunt vândute într-o limită de 20,000.

  Castelul Bánffy:

  Deși este probabil ca acest conac să existe din secolele XIV sau XV, dovezile scrise care au fost găsite datează doar cu secolul al XVI-lea. Potrivit unui raport militar din 1680, au fost construite fortificații în jurul conacului, sub conducerea lui Dénes Bánffy (1638-1674), Locotenent al județelor Dabâca și Cluj, cumnat al Principelui Mihály Apafi.

  Contele Dénes Bánffy II a moștenit proprietatea în 1735, la vârsta de 12 ani. Acesta a petrecut tinerețea la Viena și s-a întors acasă sub numele de Maestru Al Cailor Mariei Tereza. El a început reconstrucția în stil baroc a castelului în 1747.

  Festivalul-ELECTRIC-CASTLE-ediția-2015-2.jpg

  József Bánffy a ordonat demolarea castelului renascentist jurul anului 1820, și a reconstruit castelul sub o combinație de baroc și renascentist. Pietre de gheretă au fost folosite pentru a construi fabrica de lângă castel. Ultimul proprietar al castelului a fost Miklós Bánffy, iar fiica lui, Katalin Bánffy este moștenitoarea acestui castel. Ea trăiește acum în Maroc.

  Petrecerea, activități și concerte:

  Cea de-a 3-a ediție a festivalului Electric Castle promite o petrecere de minune, împreună cu multe alte activități pe timpul zilei, pentru ca participanții să rămână încă o dată cu o experiență unică, de neuitat. Vor fi amenajate nu mai puțin de 6 scene, participarea a nu mai puțin de 220 de artiști internaționali și din Romînia fiind anunțată.

  La această ediție, din 2015, și-au rezervat deja un loc în cadrul festivalului nu mai puțin de 20,000 de oameni, biletele fiind deja SOLD OUT. Începând cu data de 16 mai, administrația ELECTRIC CASTLE a pus la vânzare doar bilete pentru o zi de festival, în limita a 3,000 de participanți în plus.

  Artiști care vor participa la festivalul Electric Castle:

  The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire,NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim &Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty&Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model + mulți alții.

   
  Editat ultima dată: Iun 29, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.