La plimbare cu blanosul prin Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Iul 28, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu, in niciun caz

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul reuseste sa uimeasca din ce in ce mai mult prin inovatie si prin tehnologie, prin investitii si prim modernizare, insa, in cele din urma, in spatele tuturor acestor elemente stau anumiti oameni, oamenii de succes ai Clujului.

  In fiecare an Clujul infloreste si da nastere unor adevarate afaceri, mai mult sau mai putin obisnuite. Una dintre acestea este si afacerea pusa pe picioare de un student al Facultatii de Teatru si Televiziune, din Cluj. Din cauza cererii foarte precare de locuri de munca manifestata in acest domeniu, tanarul nostru creativ a iscusit sa se inscrie la Registrul Comertului cu o activitate care acapareaza Clujul in premiera, in mod legal: plimbatul cainilor.

  poza 1.jpg

  O activitate ce aduce adevarate profituri si beneficii in occident, la noi este inca prestata din prietenie, din obligatie sau din complezenta de catre cunoscuti, in lipsa de timp a proprietarului blanosilor. De cate ori nu s-a intamplat sa apelezi la un prieten pentru a purta de grija catelusului tau pentru o zi? Tanarul nostru, Palfi Joseph, a observat aceasta tendinta de a apela la cunoscuti pentru aceasta activitate, a observat ca nu exista concurenta pe aceasta nisa de dezvoltare in Cluj si a intuit perfect nevoia proprietarilor de patrupede de a lasa in grija cuiva micutele animale.

  Din dragoste pentru caini si din dorinta de a scoate profit dintr-o activitate cat mai lejera, Joseph a dat startul unei afaceri care, spune el, are de gand sa se ridice si sa prospere spre ceva mult mai serios.

  Acum exista cineva care se ofera sa-ti plimbe catelul atunci cand nu ai timp de acesta, persoana fiind inregistrata in mod legal sa presteze asemenea activitati. Vei gasi minunata firma Walking Dog, prima afacere de acest gen, pe site-uri de socializare si pe fluturasii impartiti de Joseph in oras. Din acest moment catelul tau va fi mult mai fericit si va fi si in siguranta in mainile unui adevarat iubitor de animale.

  poza 2.jpg

  Tanarul aplica tarife preferentiale pentru clientii fideli cu abonamente si tarife modice pentru ceilalti, fiind disponibil sa acopere tot orasul, luand micutul chiar de la domiciliu si aducandu-l inapoi acasa dupa plimbare.

  Astfel de tineri aduc Clujului valoare intr-un mod unic si foarte special. Creativitatea se simte ca la ea acasa in mediul acestor adevarati copii geniali si iata ca pasul de la student la antreprenor este acum mai usor ca niciodata. Oamenii ca Joseph sunt cei care fac diferenta. Noi le uram spor si ii felicitam pentru initiativa.
   
  Editat ultima dată: Iul 28, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.