Mars pentru autonomia Transilvaniei

Discuție în 'Politică' deschisă de Cudyu, Sep 14, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu stiu

 3. Nu, in niciun caz

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Pe data de 30 noiembrie Clujul se pregateste sa dea dovada din nou de solidaritate si doreste sa-si evoce caracterul nationalist si sa-si exprime patriotismul fata de poporul roaman. Se pregateste organizarea unui mars care va sustine autonomia Transilvaniei.

  Evenimentul este prezent in lumea virtuala, pe o pagina de facebook dedicata special acestui mars, numita “Mars pentru autonomia Transilvaniei/Erdély/Siebenbürgen". In frenezia acestui secol 21 este important sa mentionam ca Romania inca este stat national si independent, conform articolului 1, alineatul 1 din Constitutie. Oameni de pretutindeni au anuntat prezenta la acest mars, peste 100 de participanti urmand sa ia Romania in brate si sa se prezinte in strada.

  poza 1.jpg

  "Evenimentul se doreste a fi un mars scurt cu un punct terminus unde 3-4 persoane au sa tina cuvantari scurte despre importanta descentralizarii masive a puterii si distribuirea ei catre comunitarile din regiunile istorice autonome, la fel cum este si cum functioneaza in Europa civilizata de Vest”, a declarat Mircea Daian, fondatorul Liga Transilvania Democrata, unul din organizatorii acestui eveniment.

  Iata ca oamenii inca isi pot rupe din timpul lor pretios si limitat pentru a sustine interese nationale si pentru a milita impotriva abuzurilor existente la momentul actual la nivel de clasa politica. Oameni care sustin Romania ca fiind un stat unitar si indivizibil vor fi prezenti la Cluj Napoca pe data de 30 noiembrie si vor da mana cu mana pentru a arata ca se poate si astfel.

  Noi ii sustinem si ne manifestam interesul in astfel de probleme diplomatice de maxima importanta, urmand ca toti cei ce impart aceeasi parere sa ne urmeze si sa se alature miscarii. Astfel de evenimente incep sa prinda amploare in Capitala Transilvaniei Autonome pentru a demonstra ca “noi nu vrem nimic de la altii, dar ce e al nostru nu lasam”. Din ce in ce mai multi romani doresc sa isi faca vocile auzite, asa incat noi ii invitam sa ne fie alaturi pe 30 noiembrie pe strazile batranului Cluj – Napoca.

  poza 2.jpg
   
 2. WonderBra

  WonderBra Turist pe Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Ian 28, 2017
  Mesaje:
  3
  Like-uri primite:
  0
  Autonomia Transilvaniei? Domnilor minoritari unguri, noi suntem romani, uniti prin sange romanesc, Transilvania nu are nevoie de nici o autonomie, suntem bine,mersi, fara sa ne directionati dvs. Vedeti-va de micile voastre ungurisme in alta parte,da? Va purtati ca niste curve rejectate.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.