MedLife deschide prima hyperclinica la Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Oct 22, 2015.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  MedLife isi continua seria de investitii si deschide la Cluj prima hyperclinica din portofoliul ei, investitia in aceasta unitate medicala totalizand aproximativ 800 de mii de euro. Hyperclinica este cea mai mare clinica medicala din oras si are puse la dispozitia consumatorilor servicii complete de ambulator, imagistica si laborator.

  Consultatiile oferite acopera cu brio 24 de specialitati medicale, echipa medicala fiind formata din peste 60 de cadre medicale profesioniste si din personal de support.

  2.jpg

  MedLife a pasit in Cluj – Napoca pentru prima oara in 2008, cu ocazia deschiderii unui laborator de analize si a unui centru de medicina a muncii. In cei sapte ani de activitate au reusit sa ofere servicii profesioniste pentru peste un milion de clujeni aflati in situatii nevoiase. Cifrele sunt foarte favorabile pentru MedLife, acestia dezvoltand peste 2 milioane de procese de analiza medicala, respectiv o medie de 5200 de analize pe zi. Centrul de medicina a muncii a deservit anual peste 8000 de abonati pentru cele 400 de companii partenere.

  MedLife devine primul operator de solutii medicale integrate, odata cu deschiderea acestei hyperclinici din Cluj. Cladirea ce va gazdui aceasta hyperclinica este dispusa pe patru niveluri ce include 22 de cabinete medicale destinate investigatiilor clinice si paraclinice. Aceasta suprafata se extinde pe 1800 de metri patrati, facand un adevarat serviciu pentru pacientii MedLife.

  3.jpg

  Pe langa toate dotarile, MedLife a facut disponibila si o sala moderna de chirurgie in cadrul hyerclinicii care se situeaza pe strada Calea Motilor, nr. 32. Pot fi tratati sute de mii de pacienti in aceasta clinic ace functioneaza intre orele 07:00 si 21:00 in fiecare zi lucratoare din saptamana, iar intre orele 08:00 si 15:00 in zilele de sambata.

  MedLife functioneaza pe piata din Romania inca din 1996, fiind cel mai mare operator de servicii medicale private din tara. Prima hyperclinica deschisa in tara a fost inaugurata in anul 2004, iar in present numarul acestor unitati a crescut la 15. Se pot gasi hyperclinici MedLife in Bucuresti, Arad, Timisoara, Galati, Iasi, Constanta, Craiova, Brasov, iar acum in Cluj.Planurile MedLife include extinderea cu un numar de patru noi unitati in aceasta directie.

  1.jpg

  In afara hyperclinicilor, MedLife mai detine 18 sedii laborator de analize, 10 unitati medicale in Bucuesti, Brasov, Arad, Craiova si Iasi si 30 de centre medicale generalist in capitala si in tara. MedLife activeaza si in cadrul a 13 sedii medicale de excelenta cu specializare unica, 8 farmacii proprii si este in colaborare cu peste 100 de clinici medicale din toata tara. Pragul de afaceri pentru acest an a fost setat la 100 de milioane de euro, actionarii planuind investitii si achizitii noi.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.