Recomandat Mega Image revine la Cluj cu cel de-al doilea magazin

Discuție în 'Shopping' deschisă de Cudyu, Aug 18, 2017.

?
 1. Da

 2. Nu

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Mega Image a anunțat în urmă cu doar câteva zile deschiderea celui de-al doilea supermarket în Cluj-Napoca. Acesta va fi plasat în Piața Mihai Viteazu, nr. 17. Va fi conceput într-un mod diferit, bazat însă pe aceeași idee: promovarea producătorilor locali și a varietății mari de produse.

  În noul supermarket Mega Image vor fi prezente foarte multe produse, atât producție proprie, cât și alte game de produse de la Mega - Apetit. Veți putea găsi fructe și legume proaspete de sezon, carne și produse din carne de la producători care asigură cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță.
  Mega Image este cunoscut pentru parteneriatele care le deține cu micii întreprinzători. Acest lucru va fi puternic evidențiat și în cazul acestui magazin.

  [​IMG]
  Programul noului supermarket va fi de luni până sâmbătă, de la ora 07:00 la ora 22:00.
  Însă supermarketul va fi deschis și duminica în intervalul orar 08:00 - 21:00. Astfel, veți putea să faceți cumpărături nestingheriți, întreaga săptămână.

  Vă puteți bucura în întregime de cei peste 800 de metri pătrați disponibili. Cu ajutorul acestui magazin, Mega Image își extinde încă odată rețeaua de magazine, ajungând din ce în ce mai aproape de orășenii și de gospodinele ce-i pășesc pragul.
  Astfel, Mega Image începe să acapareze și în Cluj piața și în scurt timp va putea deveni unul din jucătorii mari din retail, deținând din ce în ce mai multe spații în proximitatea clienților, pe un teritoriu familiar acestora.

  Voi cumpărați de obicei de la Mega Image? Ce părere aveți despre produsele disponibile la ei în lanțul de supermarketuri?
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.