Mijloace de transport dedicate elevilor. Vezi despre ce este vorba!

Discuție în 'Locale' deschisă de xEduard18, Sep 6, 2018.

 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  Miercuri, la sedinta Consiliului Local, Emil boc a declarat ca de acest transport dedicat vor beneficia aproximativ 950 de elevi care locuiesc in cartierele din municipiul Cluj-Napoca, dar invata la scoli amplasate in zona centrala.

  [​IMG]

  “Unul dintre proiectele din programul de bugetare participative pe care il punem in practica de saptamana viitoare, odata cu inceperea anului scolar, este un pilot, care prevede introducerea autobuzelor dedicate pentru transportul elevilor la scolile din centrul municipiului Cluj-Napoca. Toti elevii din clasele 0 – IV, cu sau fara insotitor, vor merge la cursuri cu aceste autobuze dedicate, care ii vor prelua din cartiere la ore bine stabilite si ii vor transporta, pe cinci trasee, spre unitatile de invatamant. Cu aceste autobuze vor putea calatori si elevii de la alte scoli din centrul orasului, astfel ca estimam ca vor beneficia de acest transport dedicat aproximativ 950 de elevi. Prin acest proiect pilot ne dorim transportul in siguranta al elevilor la scoala si descongestionarea traficului in centru, astfel incat sa nu mai intalnim o masina, un elev, un parinte” – a marturisit primarul Clujului, Emil Boc.


  Potrivit primarului, transportul elevilor se va face in siguranta. In fiecare autobuz va fi prezent cate un politist local iar fiecare vehicul va fi inscriptionat special.


  “Cand vor sosi la scoala, elevii vor fi asteptati si preluati de profesori de la autobus si ii vor duce in scoala, iar la incheierea cursurilor autobuzul ii va astepta in fata scolii, transportandu-i spre casa in deplina siguranta. Proiectul pilot se va implement ape o perioada de 45 de zile, in care vom inregistra toate observatiile de imbunatatire si vom suplimenta numarul de autobuze daca va fi nevoie. Cred ca acest proiect va fi unul de success!” – a declarat Boc.


  Introducerea noilor mijloace de transport se va face cu ajutorul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.
   
 2. Baresq

  Baresq Turist pe Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Oct 24, 2018
  Mesaje:
  3
  Like-uri primite:
  0
  Sa zicem ca deja am pe cineva care face munca asta si o face dintr-o tara din asia,si trimite containere in Dubai,Tanzania,Fiji,Jamaica si multe alte tari si nu cate unul,asa ca fail poate fii orice afacere daca nu stii sa o administrezi,eu pur simplu inainte sa ma arunc,studiez...imi caut clienti pe piata noastra si sunt sigur cerere exista in romania via https://camioane.autodoc24.ro/ ..
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.