"Movie Nights" in Iulius Parc. Vezi aici mai multe informatii!

Discuție în 'Locale' deschisă de xEduard18, Iun 13, 2018.

?
 1. Da, o sa particip.

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu, nu o sa particip.

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  Esti adeptul timpului petrecut in aer liber? Iulius Mall Cluj te invita la cinematograf! Deoarece serile calduroase de vara sunt mai frumoase impreuna cu prietenii si cu actorii indragiti, dam startul “Movie Nights”, un eveniment organizat pentru toti indragostitii de filme si relaxare pe iarba.

  [​IMG]  In premiera, in aceasta vara, Iulius Mall te invita sa te bucuri de cinematografie in aer liber. Din data de 16 iunie 2018, in fiecare zi de vineri si sambata, in spatiul special amenajat din Iulius Parc te vei distra, vei empatiza cu povestile dramatice si vei trai actiunea filmelor proiectate in cadrul “Movie Nights” pe viu. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj, cu ajutorul Festivalului International de Film Transilvania.


  Prima productie care va rula in Iulius Parc este “Despre oameni si melci” in regia lui Tudor Giurgiu. Sambata, in data de 16 iunie, incepand cu ora 21:30, spectatorii vor descoperi o comedie care surprinde greutatile tranzitiei de la communism la capitalism, cu situatii comice in care se gasesc angajatii unei fabrici in pericol de faliment. In continuare, vor urma alte 12 productii, la fel de frumoase.


  Participarea este gratuita. Iubitorii de cinema pot veni cu perne si paturi confortabile, iar gustarile vor fi disponibile la standurile amenajate, pentru a avea un picnic sub lumina lunii si a proiectoarelor. Programul “Movie Nights” va suferi modificari in functie de conditiile meteo, iar toate actualizarile vor fi comunitate pe pagina de Facebook.


  In aceasta vara esti asteptat in Iulius Parc, cinematograful in aer liber, unde vor rula filme care te vor atrage !
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.