Noul sezon de baschet feminin debuteaza cu nume noi la Cluj

Discuție în 'Sport' deschisă de Cudyu, Aug 13, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu stiu, nu raspund

 3. Cu siguranta nu

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clubul Sportiv Universitatea Cluj preia fraurile unor noi transferuri pentru sectia de baschet feminin. Doua noi jucatoare americane urmeaza sa paseasca pragurile vestiarelor U Cluj. Norocoasele sunt Emmalee Schill si Ashley Grimes.

  Emmalee este o jucatoare solida de 188 cm inaltime, adevarata atacanta ce poate juca lejer cu spatele catre cos, poate arunca de la distanta si semidistanta si poate dezvolta actiuni de pick and roll cu foarte mare usurinta. Punctajul obtinut de aceasta la aruncarile de 3 puncte de anul trecut a fost 41%. Printre titlurile obtinute de Emmalee putem aminti: Most Valuable Player 2015 for Rollins College si Conference Defensive Player 2015.

  poza 1.jpg

  Nici Ashley Grimes nu sta mai prejos, fiind o adevarata jucatoare de baschet profesionist. La statura de 180 cm pe care o are, Ashley evolueaza in mod productiv in relatiile de unu la unu. De asemenea, este un punct de reper pe teren in ceea ce priveste crearea paselor de finalizare pentru coechipiere. Ashley si-a declarat multumirea de a performa la Cluj imediat dupa ce a semnat contractul, spunand ca este foarte multumita ca va juca intr-un campinoat bun din Europa, fiind obisnuita sa joace doar in indepartata Australie. Aceasta a mai asigurat conducerea clubului ca va face tot ceea ce tine de ea la fiecare meci si va incerca sa transforme acest fapt in victorii ale echipei pe teren.

  poza 2.jpg

  „Ashley este un mare castig pentru echipa noastra, fiind o jucatoare de mare valoare, care ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele in acest sezon”, a spus Mihai Coldea, antrenorul echipei universitare.

  U. Cluj va debuta in noul sezon cu o echipa schimbata radical, pastrand doar sase membri ai fostului lot. In noul lot vor debuta nume precum: Flavia Ferenczi, Gabriela Magurean, Georgiana Plavitu, Shanara Clark, Marija Prlja, Emmalee Schill și Ashley Grimes.

  Speram din tot sufletul ca noul sezon sa vina cu rezultate bune pentru echipa de baschet feminin U. Cluj si suntem increzatori in noile schimbari propuse si aprobate de consiliul de conducere al echipei, sperand ca fiecare transfer isi va merita efortul si jucatoarele vor oferi tot ce au mai bun pentru echipa romaneasca.
   
  Last edited by a moderator: Aug 13, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.