[Nov 20, 2015] Targul de turism TOURISTICA (Floresti, jud. Cluj)

Discuție în 'Altele' deschisă de wiki, Aug 8, 2015.

Targul de turism TOURISTICA
Începe la: Nov 20, 2015 10:00 AM
Se termină la: Nov 22, 2015 10:00 PM
Localizare:
Polus Center Cluj
Strada Avram Iancu 492-500
Floresti, jud. Cluj 407280

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. wiki

  wiki Turist pe Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 28, 2015
  Mesaje:
  4
  Like-uri primite:
  0
  Touristica este unul din minunatele targuri de turism ce-si are desfasurarea in fiecare an, in doua editii, una de vara, iar cealalta de iarna, oferind posibilitati vaste experimentatilor turismului sa promoveze si sa vanda cat mai multe produse si servicii.

  Editia din acest an, desfasurata intre 20 – 22 Noiembrie, la Polus Center Cluj, va aduce cu ea vacante in Romania si nu numai. De asemenea, vor fi prezentate destinatii exotice si programe de turism de aventura, pe langa cele clasice de turism cultural si turism de business.


  touristica-slide-1__1439032567_188.24.31.142.jpg
  Vizitatorii si cei dornici de a achizitiona un pachet de vacanta sunt asteptati in numar cat mai mare si intampinati de experti in domeniul turismului. Alegerea unei destinatii va fi foarte usoara sub consilierea atenta a acestor persoane, iar imboldul oferit turistilor va fi, cu siguranta, pe placul multora. In perioada targului vor beneficia de reduceri doar cei care ajung la acest targ, reducerea aplicandu-se pe loc.

  In weekend vor fi prezenti operatori pentru a discuta si pentru a alege ceea ce este mai fezabil pentru tine si pentru cei dragi tie. Poti sosi la targ de vineri pana duminica intre orele 10:00 – 22:00, accesul fiind gratuit.

  Vor fi prezente peste 60 dereprezentanti ai agentiilor de turism, ai hotelurilor si ai companiilor de profil. Touristica se bucura an de an de cei peste 15.000 de vizitatori care acced la serviciile prezentate in cele 3 zile de consiliere.

  Partenerii vor fi si ei alaturi de tine si vor mediatiza acest minunat event pe toata perioada desfasurarii lui si nu numai. Alaturi de Touristica vor fi cei de la Vocea Transilvaniei, cei de la Calatoresc.ro, Cluj.com, Evenimente in Cluj, Hotel Invest, Povesti de Calatorie si altii.
  vacanta2.jpg

  Te asteptam sa ni te alaturi in cea mai frumoasa experienta turistica pe care o poti trai. Touristica iti poate oferi cele mai frumoase destinatii, cele mai profesioniste servicii si cele mai ideale modalitati de a te relaxa impreuna cu cei dragi.

  Vino si tu la Touristica intre 20 si 22 Noiembrie, la Polus Center!​
   
  Last edited by a moderator: Aug 10, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.