O masa calda pentru romani

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Sep 7, 2015.

?
 1. Da, desigur

 2. Nu stiu, nu raspund

 3. Nu, in niciun caz

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Cativa profesori din Cluj s-au gandit sa faca o fapta buna si sa aduca implicarea sociala la un alt nivel pentru ei si pentru cei nevoiasi, prin alta metoda decat cea a oferirii unei educatii clujenilor. S-au gandit cat de frumos ar fi ca fiecare om nevoias al Romaniei sa primeasca o masa calda si gustoasa. Astfel au pus pe picioare un minunat proiect care atrage an de an mai multi voluntari si mai multi sustinatori ai cauzei. Donatiile ajung in bucataria acestui proiect si se portioneaza, ajungand pe mesele celor mai sarmani dintre noi.

  Initiatorii proiectului, cativa profesori de la Facultatea de Stiinte Politice din Cluj, acorda neconditionat sprijin proiectului “O masa calda” si atrag an de an donatii in bani sau in alimente, pentru a reusi sa ofere sarmanilor romani de-ale gurii. Pensionari din toate colturile Romaniei se numara printre donatori.

  poza 1.jpg

  Proiectul a luat nastere la una din cantinele din Cluj, insa, datorita donatiilor, in doar doi ani a capatat o amploare nationala. Daca in 2013 numarul portiilor gatite saptamanl ajungea undeva la 50, acum numarul acestora se apropie de 400. In doar doi ani s-au deschis patru noi locatii din incinta carora au plecat peste 17 mii de portii de mancare, portii destinate celor nevoiasi. La momentul actual, in Bistrita se gateste in ziua de marti, iar in Bucuresti sambata. In apropiatul viitor se anunta alaturarea voluntarilor din Iasi si din Timisoara.

  Iata asadar o oportunitate de a sprijini comunitatea cu mai mult decat sfaturi si educatie, o oportunitate de a ajuta pe cei la nevoie si de a le adresa nepretuita urare: “Pofta buna!”.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.