O noua metoda de a testa inteligenta la Cluj

Discuție în 'Educație' deschisă de Cudyu, Nov 13, 2015.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul gaseste o noua metoda de a-si tine tinerii conectati la tot ce inseamna invatare alternativa si dezvoltare personala si profesionala. Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj, impreuna cu ISJ Cluj, Primaria Mun. Cluj, Consiliul Local si Vitrina Advertising lanseaza pe piata un proiect absolut inedit ce are menirea sa acapareze cat mai mutlti tineri pasionati de cultura si de cunoastere.

  Acest minunat proiect are o viziune clara, aceea de a deveni cea mai mare competitie de cultura generala din Romania. Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni – CuGeT are ca principal obiectiv incurajarea tinerilor sa isi dezvolte cultura generala si sa acapareze cat mai multe cunostinte din vaste domenii, care sa fie folosite intr-un mod productiv.

  1.jpg

  Un alt obiectiv pus in plan este reaprinderea dorintei pentru lectura a tinerilor clujeni. Evenimentul se va impune si cu anumite premii pentru curajosii castigatori, asa incat clujenii sa fie cat mai dornici sa razbata in cadrul acestui concurs.

  CuGeT se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse între 14 și 25 de ani si se desfasoara in perioada noiembrie 2015 – aprilie 2016. Concursul va avea mai multe etape, la finalul carora castigatorii vor fi premiati cu banuti. Vor fi formate grupe cu tineri in clasele a 9a si a 10a, o alta grupa va fi alcatuita de tinerii din clasele a 11a si a 12a, iar cea de-a treia grupa va insuma tinerii cu varsta intre 18 si 25 ani.

  Participantii vor completa teste grila cu durata de 15 minute, finalistii urmand sa se intreaca in cadrul unui evniment televizat. Pentru a ajunge aici insa, participantii vor trebui sa dovedeasca cunostinte in domenii vaste, precum: sport, arta, muzica si dans, teatru, literature, natura si cultura web, insa si multe alte domenii.

  Acest proiect este binevenit in Cluj, orasul fiind desemnat Capitala Europeana a Tineretului. Acum este momentul pentru ca generatia Y sa demonstreze ca este capabila sa fie si cool prin inteligenta si prin cultura generala, nu doar prin nazbatii si chestii negative.

  calculatoare-oameni-publimedia-shutterstock.jpg

  Tinerii se pot inscrie in concurs prin intermediul scolilor unde studiaza sau prin intermediul site-ului destinat acestui proiect. Toti tinerii cu varsta intre 14 si 25 de ani sunt asteptati la lupta!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.