O zi la atelierul de cafea!

Discuție în 'Relaxare' deschisă de Cudyu, Dec 22, 2015.

?
 1. D'apai.. cum nu!

 2. D'apai.. nu prea!

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  In batrana Transilvanie exista multe locuri faine, iar azi vorbim despre unul cu adevarat magic, fix din inima ei, din Clujul nostru indragit. E vorba despre atelierul de cafea de pe Centru, pozitionat agale pe Str. Memorandumului, pe la numarul 9.

  Fiind de departe una dintre cele mai creative cafenele din Cluj, L’atelier Café isi duce existenta zi de zi intre cartoane frumos colorate, atent selectate si cu dragoste imbibate. Isi are seara ei de joi, cand spectacolele-s in toi, isi are zile cu soare, cand iti scoti prietenii la plimbare, isi are ateliere de minunatii, pentru mame si copii, are de toate si peste toate acestea, are o cafea cum numai acolo poti sa savurezi.

  Laterlier_cafe_Cluj_Napoca_interior.jpg

  La atelier gasesti cultura, cafele si muzica buna, evenimente, concerte si proiectii de film, meniuri imbelsugate cu bunatati din plin. La atelier gasesti creatii tari, adevarate opere de teatru, pentru oameni mici si mari, de vrei detalii priveste-le site-ul!

  Ca tot am zis de site, il gasesti aici! Acolo o sa te pierzi in culori si o sa simti miros de literatura, o sa te pierzi in dialoguri de flori si o sa simti cum renasti din natura. Un loc atat de diferit, pentru oameni atat de asemanatori, L’atelier Café te bucura zilnic cu ceea ce a invatat sa-ti ofere de peste 2 anisori frumosi.

  L-Atelier-Cafe-4.jpg

  Aici nimic nu-i ce pare, caci totul se risipeste in zare, aici totu-i praf de stele si tot din carton sunt facute si ele. Si scaunele pe care stai sunt facute din bucati rupte de rai. Ajungi sau nu ajungi in Cluj, aici tot trebuie s-ajungi. Si pana aici doar n-ai sa zbori, ca tot pe carari clujene cobori. Din Piata Unirii, locul cel de veci, ajungi in intersectia cu Strada Memorandumului, de ea sa nu treci, observi cafeneaua cu usile-i reci, intri si simti ca de-aici nu mai pleci!

  La atelier cu voi, minti creative!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.