[Oct 21, 2015] TeCOMM - conferinta de e-commerce (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iul 30, 2015.

TeCOMM - conferinta de e-commerce
Începe la: Oct 21, 2015 08:00 AM
Se termină la: Oct 22, 2015 04:00 PM
Localizare:
Grand Hotel Italia
Str. Trifoiului, nr 2
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Vrei sa incepi o afacere online sau sa dezvolti un magazin virtual deja existent? Niste principii de baza simple care stau la baza unei afaceri online pot face diferenta intre o afacere mediocra si una de succes! Daca vrei sa ai niste avantaje in piata in care activezi, informatii folositoare despre cum sa cladesti si sa dezvolti o afacere online, vino in zilele de 21 si 22 Octombrie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca si invata trucuri folositoare si principii prin care iti poti creste vanzarile magazinului tau!

  TeCOMM-conferinta-e-commerce.jpg

  TeCOMM este un eveniment dedicat 100% industriei eCommerce (magazine online) si isi propune sa identifice si sa trateze problemele cu care cei care detin o afacere sau un magazin online se confruntam in fiecare zi: site-uri, SEO , conversii și costuri mai mici , online și offline, promotii , branding si rebranding , strategii de marketing social media. Aceasta conferinta ofera doua zile de prezentari, ateliere de lucru si sesiuni de dezbatere si reuneste "comercianti virtuali", specialisti in ASP si cei care doresc să dezvolte o afacere bazată pe eCommerce .

  In cele 4 editii ale conferintei, TeCOMM a adus in atentia publicului peste 150 de speakeri si a organizat nu mai putin de 200 de prezentari si workshop-uri, fiind astfel este cel mai potrivit eveniment in care poti invata lucruri utile pentru afacerea ta!

  Preturile la aceasta conferinta incep de la 24 EUR (acces la Digital Travel Forum) si ajung pana la 99 EUR pentru intreg evenimentul (daca se achizitioneaza biletul pana in data de 31.07.2015). Asa ca nu asteptati si daca vreti sa participati la acest eveniment, achizitionati un bilet din timp, deoarece inaintea conferintei, pretul va fi de 149 EUR. Desigur, si acei bani merita pentru dezvoltarea afacerii voastre online, dar de ce sa mai asteptati?

  Începe la: Oct 21, 2015 08:35 AM
  Se termină la: Oct 22, 2015 4:00 PM

  Mai multe detalii si rezervari la numarul de telefon 0364.111.333 sau la adresa de email office [at] liberoevents.ro

   
  Editat ultima dată: Iul 31, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.