[Oct 3, 2015] Premiera The Martian (2015) (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Cinematograf' deschisă de LogOn, Sep 27, 2015.

Premiera The Martian (2015)
Începe la: Oct 3, 2015 10:00 AM
Se termină la: Oct 3, 2015 10:00 PM
Localizare:
Cinema City Iulius Mall / Polus Mall
str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  The Martian (2015)
  Martianul


  premiera-the-martian-2015.jpg
  The Martian (2015) este regizat de Ridley Scott si il are in rol principal pe Matt Damon (Mark Watney), un astronaut care ramane naufragiat pe Marte cand o furtuna de praf obliga echipajul sau de a evacua baza lor fara el. Watney trebuie sa gaseasca o modalitate de a contacta NASA si de asemenea, sa supravietuiasca pe o planeta fara mancare si apa.

  Asadar, Mark Watney, un botanist care a fost selectat pentru aceasta misiune pe Marte, se regaseste singur pe aceasta planeta, iar cunostiintele lui il vor ajuta acum mai mult decat niciodata. Supravietuirea este acum mai importanta decat orice, iar Mark va face tot ce-i sta in putiinta sa se intoarca acasa la familia lui.

  Ridley Scott reuseste inca o data sa ne delecteze cu un film captivant, un film SF despre supravietuire care ne va tine blocati in scaun prin situatiile imprevizibile si infioratoare prin care trece eroul nostru principal. Chiar daca parea ca acest regizor a lasat in spatele lui succesul pe care l-a avut vreodata, o revenire mai potrivita decat The Martian (2015) nu putea avea! Acest film demonstreaza ca Ridley Scott nu si-a pierdut farmecul si talentul de care a dat dovada de-a lungul timpului. Vorbind de Matt Damon, se pare ca s-a potrivit perfect sa joace rolul lui Mark Watney, si chiar ofera o performanta surprinzatoare atunci cand trupul incepe sa sufere de la foamete si impartirea mancarii.

  The Martian (2015) este un film foarte precis din punct de vedere stintific si cu siguranta se califica la genul de filme SF "greoaie". Povestea este pe baze stiintifice si reuseste sa nu se abata de la regulile fizicii. Acest film este o pelicula pe care nici unul dintre noi nu ar trebui sa-l ratam in 2015. Si de ce nu l-am vedea 3D la cinema acum cand putem?

  Locatie: Cinema City (Iulius Mall sau Polus Mall)
  Program: Tot weekendul
  Preturi bilete weekend: inainte de ora 17:00 - 15 lei; dupa ora 17:00 - 16 lei

  Trailer:  Rezervari online la Cinema City se pot face pe website-ul lor: http://www.cinemacity.ro/
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.