[Oct 30, 2015] Concursul International de gaming DreamHack (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iul 7, 2015.

Concursul International de gaming DreamHack
Începe la: Oct 30, 2015 09:00 PM
Se termină la: Nov 2, 2015 12:00 AM
Localizare:
Sala Polivalenta Cluj-Napoca
Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca 400375
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  DreamHack a inceput in urma cu cativa ani in Malung, Suedia, o retea locala de gameri care organizau evenimente pentru competitii intre ei si concerte live. Acum este cel mai mare festival gigital din lume si deja se mandreste cu evenimente de succes organizate in unele dintre cele mai importante orase din Europa: Stockholm si Jönköping (Suedia), Tours (Franta), Bucuresti si Cluj-Napoca, Valencia si Londra.

  concursul-international-de-gaming-dreamhack-cluj-napoca-1.jpg

  Festivalul DreamHack este recunoscut de Guiness Book si Twin Galaxies ca fiind cel mai mare eveniment de computere si jocuri din lume, de asemenea evenimentul cu cea mai buna conexiune de internet si cel mai mare trafic consumat. In luna octombrie cei de la ComputerGames ii aduc la Cluj-Napoca, "inarmati" cu echipamente high-tech si cu tot ce are nevoie organizarea unui evenimente de aceasta avergura.

  "Unic" este putin spus cand te gandesti la un asemenea eveniment, care iti ofera o experienta poate unica in viata, in care sa concurezi cu cei mai buni dintre cei mai buni, iar in acelasi timp sa reusesti sa te si distrezi!

  Festivalul: fiecare participant primeste o masa de 60 x 80 cm, un scaun, o alimentare la priza si una la reteaua LAN, prin care DreamHack furnizeaza cea mai rapida conexiune la internet din lume. Participantii isi aduc propriile echipamente (de obicei acestea sunt un ecran si o consola, iar unii isi aduc chiar si un scaun mai confortabil). Intre activitati, acestia pot dormi in salile special amenajate pentru dormit, pentru care trebuie sa-si aduca propriile echipamente de dormit.

  Competitiile Gaming: Cu premii totale in valoare de peste 3 milioane de SEK (Swedish krona), competitiile DreamHack atrag jucatori profesionisti de peste tot din lume (in special din Kores de Sud). Prin DreamHack, aproximativ 100 de fluxuri video diferite sunt furnizate pe internet deoadata, dintre care cele mai multe sunt competitii eSports. Dintre acestea, 21 sunt produse de echipa DreamHack, iar restul sunt independente.

  Competitiile Digital Arts: In competiția DreamHack Kreativ participantii concureaza in crearea tuturor lucrurilor digitale, inclusiv fotografii, desene, muzica, modele 3D, demo-uri, jocuri, animatii si filme. Este pentru multi cea mai importanta parte a evenimentului, deoarece concursuri de acest gen sunt foarte rare, iar locurile unde acesti artisti ajung sa se intalneasca in persoana sunt chiar mai rare. Ceremonia finala dureaza ore intregi, in care toate creatiile sunt prezentate pe ecranele uriase si pe scena principala, atrage o multime foarte mare de spectatori și este foarte apreciata de catre acestia.

  concursul-international-de-gaming-dreamhack-cluj-napoca-2.jpg

  Concerte Live: In fiecare seara sunt organizate concerte pe scena principala - acest aspect a crescut foarte mult in ultima vreme si este un factor major de vanzari de bilete zilnice, sugerand chiar faptul ca evenimentele urmatoare vor avea un focus mai mare pe partea de concerte.

  Expozitii: Multe companii isi prezinta produsele in cadrul acestui eveniment, iar marile companii de dezvoltare jocuri ii lasa pe participanti sa testeze chiar jocurile care sunt acum in dezvoltare, care nu sunt inca nici macar lansate. De asemenea se tin seminarii si cursuri in acest sens.
   

  Imagini Atașate:

  Editat ultima dată: Iul 7, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.