Olimpicii se bat pe locuri la aceasta facultate din Cluj! Vezi despre ce e vorba !

Discuție în 'Locale' deschisă de xEduard18, Aug 5, 2018.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  La UBB Cluj s-au inscris peste 160 de elevi premiati la olimpiadele nationale si international in cadrul sesiunii de admitere din iulie. “In prima sesiune de admitere s-au inscris peste 160 de olimpici” – declara reprezentantii UBB Cluj.

  [​IMG]

  Conform acestor cuvinte, cel mai mare numar de candidati premiati la olimpiade nationale cat si internationale a fost inregistrat la Facultatea de Matematica si Informatica: 103. Dintre acestia, 19 au fost admisi fara concurs, din cauza faptului ca aveau multe premii si mentiuni la olimpiadele nationale si internationale la care au participat.


  Inca din prima sesiune de admitere a UBB, aproximativ 19.000 de candidati si-au depus dosarele pentru cursurile de licenta si master.


  “Olimpicii au optat si pentru facultatile de: Litere (29), Studii Europene (7), Teologie Romano-Catolica (6), Geografie (5), Istorie si Filosofie (3), Psihologie si Stiinte ale Educatiei (4), Sociologie si Asistenta Sociala (3), Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (3), Stiinta si Ingineria Mediului (1), Stiinte Economice si Gestionarea Afacerilor (3)” – se precizeaza intr-un comunicat al UBB.


  Numerele vor fi mai mari la cea de-a doua sesiune, care va incepe pe 10 septembrie, candidatii vor dispune de 516 locuri bugetate la nivel licenta zi; 73 dintre acestea sunt predestinate elevilor care vin de la liceele din mediul rural, iar 43 candidatilor de etnie roma. Locurile la master nu se lasa mai prejos, vor fi disponibile 447 locuri bugetate, dintre care 55 pentru romanii din strainatate si 15 pentru candidatii de etnie roma.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.