Recomandat Peste 120 de locuri de munca in Cluj

Discuție în 'Locuri de muncă' deschisă de Bianca C, Oct 16, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Saptamana viitoare clujenii vor avea ocazia sa participe la un targ de cariere!

  Peste 80 de companii vor veni la Cluj pe data de 24-25 octombrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca pentru a va oferi un loc de munca. Cei care isi doresc o cariera in IT pot veni pe 26-27 octombrie la Sala Polivalenta unde se vor prezenta 40 de companii din domeniu.

  Cateva echipe care sunt in cautare de noi colegi sunt: Emerson, Bombardier, Genpact, Steelcase, Lidl, Thomsons, Bosch, Terapia, Bosch Rexroth, Plexus, Vodafone, DeLonghi, Banca Transilvania, Energobit, Electrolux, SMR - Automotive, Star Transmission.
  [​IMG]

  Acestea cauta persoane cu experienta, dar de asemenea si fara experienta. De exemplu, compania TenarisSilcotub ofera burse si practica in proiecte, chiar si pentru studenti.

  Cateva dintre companiile angajatoare in domeniul tehnologiei sunt: BlackRock, 3Pillar Global, Bertrandt, Magnetti Mareli, Siemens, Catalysts, BG Soft, Halcyon.

  Daca doriti un loc de munca in domeniul IT-ului si nu numai nu ezitati sa veniti la acest targ de cariere!
   
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Cudyu
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  664

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.