Recomandat Peste 800 de locuri de muncă în Cluj

Discuție în 'Locuri de muncă' deschisă de Cudyu, Aug 28, 2017.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  AJOFM scoate la iveală din nou lista cu posturile disponibile la nivel național. Peste 24.000 de locuri de muncă în toată țara și peste 800 de locuri de muncă în Cluj. Pe site-ul oficial AJOFM la secțiunea Locuri de muncă pot fi revizuite toate ofertele.

  [​IMG]

  Unele dintre cele mai căutate posturi sunt: Muncitor Necalificat în asamblarea și montarea pieselor (peste 150 psoturi), Funcționar Informații Clienți (peste 100 posturi), Agent de Pază - peste 80 de posturi. De asemenea, se caută peste 60 de ambalatori. La fel de căutați sunt și lucrătorii comerciali (peste 60 de posturi).
  Ceea ce este foarte bine e că aceste posturi nu necesită neapărat studii superioare, oferind astfel șansa tuturor să aplice și să poată găsi un loc de muncă.

  Manipulanții și montatorii sunt și ei extrem de căutați. Ambele poziții au disponibile peste 100 de locuri.

  Astfel, fără a avea neapărat studii superioare și, uneori, chiar și fără experiență, puteți ocupa un loc de muncă prin intermediul AJOFM. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați prin intermediul email-ului sau telefonic, în funcție de specificațiile fiecărei oferte.

  Informații suplimentare găsiți aici: AJOFM Site Oficial
  Navigați pe pagină, în partea dreaptă sus, la secțiunea Locuri de muncă și veți găsi acolo toate ofertele. De asemenea, puteți vedea și secțiunea de cursuri de specialitate pe care le puteți face prin intermediul AJOFM.

  Dacă aveți nevoie de calificare profesională. aceasta este șansa dumneavoastră să faceți un curs și să vă începeți cariera. Dacă sunteți apt pentru a ocupa unul din locurile de muncă, fie pentru calificați sau necalificați, aceasta este șansa dumneavoastră.

  Nu mai așteptați. Informați-vă acum!
   
Se încarcă...
Topicuri similare
 1. Bianca C
  Răspunsuri:
  0
  Vizualizări:
  1,450

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.