Practica pe banii UE pentru studentii UMF

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Aug 22, 2015.

?
 1. Da, cu siguranta

 2. Nu stiu, nu raspund

 3. Nu, in niciun caz

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj demareaza proiectul “Practica formativa integrata pentru studentii la medicina” cu fonduri europene nerambursabile. Valoarea totala a proiectului se situeaza la 865.505 lei, suma de 745.224 lei fiind nerambursabila. Vor beneficia de acest proiect 200 de studenti inmatriculati in anii II, III si IV la Facultatea de Medicina din cadrul UMF “Iuliu Hatieganu” Cluj - Napoca.

  practica-pe-banii-ue-pentru-studentii-umf.137.jpg

  Obiectivul acestui proiect este de a imbunatati competentele profesionale si abilitatile practice ale studentilor prin participarea la stagii de practica in cadrul celor mai importante specializari medicale si prin consilierea si orientarea in cariera.

  Sase spitale stau la dispozitie celor 200 de studenti pentru stagiile de practica. Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii este unul din acestea. Lista continua cu Spitalul Universitar C.F., Spitalul Clinic Municipal, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Institutul Regional de Gastroenterologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” si Spitalul Clinic de Recuperare.

  In urma acestui stagiu de practica vor fi alesi primii 20 de studenti si li se va oferi oportunitatea de a participa la vizita pentru schimbul de experienta la iLumens, Laboratorul Universitar de Invatamant Medical Bazat pe Tehnologii Digitale si Simulare, din cadrul Universitatii Paris Descartes. Aici vor avea ocazia sa interactioneze cu specialisti in domeniu si sa ia contact cu cele mai noi tehnici clinice si de simulare utilizate la momentul actual.

  Proiectul reprezinta o initiativa unica si se desfasoara pe perioada a 6 luni. Proiectul a inceput din iulie 2015 si se va derula pana la finalul anului.
   
  Last edited by a moderator: Aug 22, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.