Recomandat Primele impresii la UNTOLD - declarația PAROV STELAR

Discuție în 'Festivaluri Cluj' deschisă de Cudyu, Aug 5, 2018.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  111
  Like-uri primite:
  10
  Unii dintre cei mai asteptati artisti ai momentului s-au reunit deja pe scenele UNTOLD, iar peste 80.000 de oameni au trecut pragul festivalului, doar in prima zi (conform surselor din presa). Cei ma asteptati au fost artistii trupei The Chainsmokers, ei fiind pentru prima data in Romania.

  Acestia au ajuns pe scena si au imbracat tricoul echipei nationale de fotbal, conform organizatorilor. Alaturi de acestia, PAROV STELAR au urcat din nou pe scena, lasand si in acest an in urma o experienta minunata.

  „Publicul de aici nu se poate compara cu nici un alt public din lume. De fiecare dată când ajungem aici simțim căldura cu care ne primesc și energia lor pozitivă. E o plăcere să ne reîntoarcem pe scena festivalului UNTOLD” au declarat acestia.

  [​IMG]
  sursa foto: cluj.com
  Peste 89.000 de oameni in ziua a doua la festival
  Si ziua a doua a fost la fel de la fel de intensa la festival. Cel mai asteptat artist a fost DJ KYGO - acesta fiind si el impresionat de numarul de fani prezenti. Le-a oferit acestora un show de neuitat, iar acest lucru a fost cu atat mai impresionat cu cat si prezenta DJ-ului KYGO a fost o premiera la UNTOLD 2018.

  Ce parere au artistii cu privire la fanii din Romania?
  Majoritatea artistilor care urca pe scenele UNTOLD an de an au o impresie extraordinara. Fanii sunt din ce in ce mai receptivi, mai entuziasmati si mai plini de nebunie. Totul face ca festivalul sa fie cu adevarat un eveniment extraordinar.

  „Publicul din România înseamnă pentru mine o nebunie frumoasă și ne potrivim aici foarte bine, pentru că și eu am în mine o parte din nebunia lor. Sunt primit cu atât de multă căldura de fiecare dată când ajung aici. Am simțit și în aceasta seară energia lor pozitivă și pentru mine a fost incredibil că au cântat alături de mine, vers cu vers”, a declarat la finalul show-ului, JASON DERULO.

  Anul acesta se anunta vesti extrem de bune si pentru cei ce nu au reusit sa ajunga la UNTOLD. PROTV va transmite in premiera, in direct, show-ul integral al lui ARMIN VAN BUUREN. Astfel, in cea de-a patra noapte, cel mai asteptat moment al festivalului va putea ajunge in casele tuturor romanilor.

  [​IMG]
  Speram ca si in acest an, Armin sa ne incante. In 2017 a mixat peste 5 ore, depasind programul stabilit initial, declarand ca face asta deoarece publicul din Romania chiar merita un spectacol inedit.

  Momentul lui Armin van Buuren este an de an cel mai asteptat moment din cadrul festivalului.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.