Primul sistem de car sharing din Romania se implementeaza la Cluj - Napoca

Discuție în 'Locale' deschisă de Cudyu, Nov 10, 2015.

?
 1. Da

 2. Nu stiu

 3. Nu

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul este singurul oras din Romania, la momentul actual, in care a fost implementat un sistem de car sharing. Vestea buna vine in urma unui proiect desfasurat de Iulian Padurariu, dupa ce acesta a folosit sistemul cu success si maxima eficienta timp de 4 ani in Viena.

  Acesta, impreuna cu partenerul sau, a investit 200.000 de euro intr-un sistem minunat ce va oferi clujenilor sansa sa imparta 50 de masini cu care vor putea sa se deplaseze in tot orasul. Acest proiect este inedit si este de o importanta cruciala atunci cand vine vorba de investitii si de creativitatea cu care putem trata mediul economic si business.

  2.jpg

  Clujenii au fost mereu in top in ceea ce priveste antreprenoriatul si de cele mai multe ori, acest lucru a desemnat Clujul ca fiind orasul cu cel mai inalt stil de viata din Romania. Acum ar fi momentul ideal ca acest top sa se rasfranga si asupra Europei si Clujul sa acapareze mult visatul titlu de Capitala Culturala Europeana, titlu ce va ridica mult stilul de viata al clujenilor si ii va aduce aproape de orasele mari ale vestului.

  Sistemul nou implementat este unul facil si extem de simplu de utilizat. Toti cei ce vor sa-l utilizeze au nevoie de un smartphone, un card de credit si un cont in aplicatie. In momentul in care acestia acceseaza contul, apar pe harta toate masinile disponibile, iar ei apasa “start rental” pe masina pe care doresc sa o inchirieze. Pretul pentru un minut este de un leu, un pret derizoriu pentru favoarea primita. Acest serviciu este unul foarte competitiv in ceea ce priveste raportul cost beneficiu. Este incredibil cat de ieftin au scos antreprenorii la vanzare acest sistem.

  Pe langa serviciile de transport la un cost super redus, cei ce utilizeaza masina sunt recompensati cu anumite bonusuri daca alimenteaza sau spala masina. In prezent exista 37 de persoane care testeaza deja sistemul si peste 2000 de clujeni s-au inscris deja pe pagina oficiala pentru a utiliza sistemul, in urma lansarii oficiale.

  1.jpg

  Lasand la o parte utilitatea care o are acest sistem pentru persoanele fizice interesate sa-l utilizeze, sistemul aduce reale beneficii si administratiei. Studiile efectuate de cei doi investitori prezuma ca utilizarea unei masini din acest sistem ar putea insemna eliberarea a noua locuri de parcare din centrul orasului Cluj – Napoca.

  Iata o inventie superba si foarte folositoare pentru clujeni, inventie care va ridica si mai mult Clujul in sansele de a obtine titlul de Capitala Culturala Europeana.
   
  Editat ultima dată: Nov 10, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.