"Putere prin oameni" - Liderii Romaniei isi dau intalnire la Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Oct 19, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  La Cluj se va organiza pe data de 25 octombrie, la hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, a XII-a editie a conferintei Putere prin Oameni.

  Acest eveniment organizat de CDM (Centrul de Dezvoltare Manageriala), isi asteapta special urmatorii invitati: Yves Caracatzanis, Managing Director Groupe Renault Romania, Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania, Shibu Nambiar, SVP & COO Genpact Europa, America Latină și Africa, Daniel Metz, CEO NTT DATA România și Shelly Hossain, director, Global Learning, UK.

  ”Organizații apreciative” va fi tema centrala anul acesta a forumului de management.

  Domnul directorul executiv al CDM, Florin-Ioan Petean, a declarat ca: „Forumul de management este un spațiu unde cei care cred în obținerea de Putere prin Oameni prin conectarea minților lor creative se implică și învață împreună, cu sprijinul generos al unor lideri de succes din România și din alte părți ale lumii. Fiecare dintre noi are puterea de a contribui la crearea unei lumi mai bune, iar în cadrul organizațiilor noastre putem amplifica rezultatele pozitive dacă gândim, muncim și ne bucurăm în echipă. Acesta este principiul pe baza căruia am creat conferința Putere prin Oameni și suntem mândri că am ajuns la cea de-a XII-a ediție”.

  [​IMG]

  In cadrul acestei conferinte se va discuta despre trei subiecte majore: “Care sunt condițiile pentru succesul bazat pe un climat de apreciere, cum le putem crea și apoi menține? Ce elemente ale acestei filosofii avem deja dezvoltate în companiile noastre? Cum să producem simultan valoare în viețile noastre, pentru clienți, parteneri și comunitate?”.

  Fiecare personalitate din aceasta conferinta va avea rolul ei. Florin-Ioan Petean, va deschide conferinta, Yves Caracatzanis, Managing Director Groupe Renault Romania, va vorbi despre importanța încrederii într-o companie și practica Groupe Renault în conducerea schimbării, iar Daniel Metz, va adresa o intrebare pentru majoritatea invitatilor din IT: Ce ne facem cu generația Millenials?

  [​IMG]


  Anul trecut au participat la aceasta conferinta urmatorii invitati: Omer Tetik, CEO Banca Transilvania; Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom; Dominic Bruynseels, CEO Banca Comercială Română; Massimo Paronitti, General Manager, DeLonghi Romania; Costin Borc, CEO Lafarge, Steve Tarpey, CEO Human Dimensions, UK; Francois Coste, CEO Groupama Romania.

  De 23 de ani CDM concepe și susține programe de training pentru organizații, cursuri deschise și consultanță. Aceste servicii sunt realizate in Romania, in alte tari din Europa, dar chiar si in Asia.

  O astfel de conferinta va poate oferi sansa de a intelege mai bine cu ce se ocupa aceasta organizatie si de a cunoaste oamenii cu adevarat de pe piata muncii din Romania.

  Nu ratati evenimentul!
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.