Radiografie in cifre pentru "U" Cluj

Discuție în 'Sport' deschisă de xEduard18, Iun 10, 2018.

 1. xEduard18

  xEduard18 Primar Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2018
  Mesaje:
  34
  Like-uri primite:
  1
  Echipa clujeana a reusit un sezon formidabil si a promovat in Liga a 2-a.

  Cu doi ani in urma, echipa “U” Cluj isi incepea drumul din Liga a 4-a, cu un obiectiv foarte bine fixat: ajungerea in prima liga in anul centenarului clubului. Acum, jucatorii au reusit sa promoveze in divizia secunda si sunt din ce in ce mai aproape de indeplinirea obiectivului final.

  Echipa formata din jucatori tineri, avansati chiar de la juniorat, dar si din multi veteran care au decis sa revina “acasa”.

  “Sepcile rosii” au jucat 32 de partide in anul recent incheiat, dintre care 27 in campionat, 5 in Cupa Romaniei si un joc contra echipei Ghimbav, de unde “Sepcile rosii” au iesit invingatori. Procentul de victorie este de aproape 90%, acestia invingand in 28 jocuri dintre totalul de 32 jucate. Trei jocuri s-au incheiat la egalitate, iar la acestea se adauga, doar 2 infrangeri.

  In sezonul precedent, doi antrenori au condus echipa de pe banca. Marius Popescu a condus in numai 5 partide, iar Adrian Falub in restul de 27.

  [​IMG]
  Statistici echipa

  Jucatorul care are cele mai multe partide in sezonul trecut este mijlocasul Adrian Micas, care a evoluat in nici mai mult, nici mai putin de 30 de partide, urmat de Gabriel Giurgiu cu 29 partide, Octavian Abrudan si Dorin Goga, amandoi cu 28 partide, Denis Hordouan, Rares Takacs si nu in ultimul rand, Octavian Ursu, cu 27 partide.


  Jucatorul care a petrecut cel mai mult timp pe teren este capitanul echipei, Gabriel Giurgiu care are un numar de minute jucate de 2107. Mijlocasul este urmat in top de Octavian Abrudan cu 2028 minute si Dorin Goga cu 1920 minute jucate.


  Golgheterul echipei a fost Dorin Goga, cu 21 de goluri reusite, fiind urmat de Octavian Rusu cu 14 goluri si Iulia Hatiegan cu 13 goluri marcate. Dorin Goga este cel care a reusit doua hat-trick-uri, in sezonul precedent. Au mai fost jucatori care au reusit sa marcheze de trei ori intr-un meci, acestia fiind Cristian Ene si Valentin Lemnaru.


  Pentru Universitate urmeaza o noua provocare, incercarea de a promova in prima liga. In urmatorul sezon, echipa clujeana va descoperi alte nume mari ale fotbalului romanesc.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.