Renumitul brand italian Stefanel® a venit la Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de LogOn, Iun 11, 2015.

 1. LogOn

  LogOn Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iun 9, 2015
  Mesaje:
  132
  Like-uri primite:
  4
  Celebrul brand italian de articole vestimentare Stefanel® tocmai a deschis un magazin în cadrul Iulius Mall, la parterul mall-ului. Magazinul are circa 70 mp, acesta fiind ultimul spațiu pe care-l mai avea disponibil Iulius Mall - acum gradul de închiriere este maxim.

  Renumitul-brand-italian-Stefanel-a-venit-la-Cluj-500.jpg

  Stefanel este brandul italian tocmai devenit simbol în aveastă țară. Cu un design foarte atrăgător, Stefanel a reușit să combine calitatea și tradiția cu moda și designul contemporan. ”Modă, stil și calitate italiană, cu un accent special pe tricotaje” este felul în care se prezintă ei. Dedicarea acestei mărci în modă apare în special în gama lor de tricotaje, având această ”pasiune” încă din 1959, în ziua de azi fiind la conducerea companiei aceeași familie.

  De-a lungul anilor, permanenta lor orientare către inovație, împreună cu un gust fin pentru modă, au transformat acest brand într-un adevărat stil și simbol. Compania Stefanel este mândră să îmbrace femeile din întreaga lume!

  Prezent în România încă din 1991, în mai multe orașe din țară, cei de la Stefanel vin acum și la Cluj împreună cu promisiunea de a oferi lux și calitate clujencelor. Acest lucru va fi mai presus de toate.

   

  Imagini Atașate:

  Editat ultima dată: Iun 29, 2015

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.