Recomandat "România, vă iubesc!" - Declarația celui mai mare DJ al momentului!

Discuție în 'Concerte Cluj' deschisă de Cudyu, Aug 6, 2017.

 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Armin van Buuren a fost prezent pentru al treilea an consecutiv la UNTOLD, așa cum ne-am obișnuit. Nici de această dată nu a dezamăgit fanii români și a închis concertul într-un mod memorabil. Prestația olandezului a strâns peste 60.000 de persoane pe Cluj Arena, stadionul ajungând la capacitatea maximă admisă de autorități.
  Dj-ul a urcat pe scenă la ora 03.05 și urma să mixeze pentru două ore neîntrerupte. Însă, ca de obicei, Armin van Buuren ne-a pregătit o altă surpriză. Mixurile sale au răsunat și au trezit la viață Clujul până după zorii zilei. Este incredibil cât de mult a rămas pe scenă, peste program, DJ-ul olandez.
  [​IMG]
  La cei 40 de ani pe care îi are Armin van Buuren, acesta nu și-a ieșit nicio secundă din ritm și miile de fani au apreciat acest lucru, făcând senzație la UNTOLD, în cea de-a treia zi a celui mai mare festival de muzică din România.
  Întregul oraș a prins viață sub ritmurile trance mixate de către cel mai mare DJ al momentului. Armin nu a plecat nici anul acesta de la UNTOLD fără a-și exprima mulțumirea față de fanii săi din România.

  La sfârșitul evenimentului, ca de obicei, a primit cu onoare steagul României și a declarat în fața întregului public: "România, vă iubesc!"

  Astfel, ediția a III-a a festivalului UNTOLD a luat sfârșit, aducând zâmbetul pe zecile de mii de persoane din Cluj și din întreaga țară, dar chiar și din străinătate. După un SOLD OUT încă din primele luni, festivalul se bucură și acest an de un succes terifiant.

  Iar Clujul pare să-l aștepte deja în ediția următoare.
  [​IMG]
  Armin van Buuren este un nume important pentru întreaga lume muzicală, iar prezența lui în România pentru 3 ani consecutivi a adus țara pe harta festivalelor de muzică din Europa. DJ-ul olandez este recunoscut pentru mixurile sale în întreaga lume, iar ritmurile remixurilor sale se aud activ an de an în peste 25 de țări.
  El mixează foarte des în Marea Britanie și Ibiza, iar prezența sa în România este cu adevărat un dar pentru români și pentru renumele festivalului UNTOLD, în același timp.

  Trecând peste micile neplăceri pe care UNTOLD le-a trezit în rândul clujenilor în ultima vreme (vezi detalii aici și aici), acesta rămâne cu adevărat cel mai fastuos eveniment din România, nu doar pe plan muzical, ci și financiar și social. Este unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în România ultimilor ani, iar Clujul are tot dreptul să se mândrească cu această realizare.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.