Recomandat Românii au Talent - Preselecții în Cluj!

Discuție în 'Locale' deschisă de Cudyu, Aug 21, 2017.

?
 1. Da și voi mai urmări

 2. Da, dar nu voi mai urmări

 3. Nu, dar o să urmăresc de acum

 4. Nu și nici nu voi urmări

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujul găzduiește zilele acestea preselecțiile pentru showul național Românii au Talent. Mii de persoane au ocazia să-și demonstreze talentul și să prindă un loc la show, în cel de-al optulea sezon Românii au Talent.
  Clujul este numai unul dintre orașele care găzduiesc astfel de evenimente. Românii se pot prezenta și în Brașov, pe 22 august și în București pe 27 august sau pe 1 septembrie în Timișoara. De asemenea, Craiova va fi pe liste, pe 3 septembrie.
  [​IMG]
  În Cluj s-au adunat deja sute de români dornici să participe la show. Fiecare a dorit să demonstreze că are talent și a impresionant staff-ul de la casting prin diverse metode.
  Doi tinere au cântat, fata fiind vocalistă, iar băiatul acompaniind-o cu o tobă. Ei s-au bucurat de spectacol spunând că fac ceea ce le place și indiferent dacă vor prinde sau nu un loc în cadrul show-ului ei s-au simțit bine.

  O altă tânără a încercat să atragă privirile asupra ei folosindu-se de voce. Georgiana este o persoană extrem de ambițioasă și foarte perseverentă. Are un vis: acela de a ajunge pe scena Românii au Talent. Iar ea declara faptul că atunci când își pune ceva în gând, de cele mai multe ori se întâmplă acel lucru.

  Există extrem de mulți oameni talentați la Cluj. Unul dintre ei este și Gheorge Albetel. El declara unui reporter: "Îs fan opera, am încercat şi cânt câteva piese din repertoriul Luciano Pavarotti. Sunt la pensie, asta e un hobby în plus” .
  Iată, așadar, nu doar tinerii știu să se distreze și să-și urmeze visele. Și persoane de vârste respectabile au făcut tot posibilul să ajungă la casting și să lupte alături de concurenți pentru un loc pe scena celui mai îndrăgit Talent Show al României.

  Dacă doriți și dumneavoastră să vă înscrieți la acest show, trebuie să știți că înscrierile încă continuă pe site-ul: romaniiautalent.protv.ro.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.