Sala Polivalenta gazduieste o grupa a Campionatului European de Baschet 2017

Discuție în 'Sport' deschisă de Cudyu, Dec 14, 2015.

?
 1. Da, o sa incerc

 2. Nu stiu

 3. Nu, nu ma intereseaza

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Marile valori ale baschetului european sunt gata sa se confrunte la Cluj in cadrul Campionatului European de Baschet. Romania a obtinut dreptul si odata cu el marea onoare de a gazdui acest minunat eveniment. Declaratia surprinzatoare a venit din partea vicepresedintelui echipei Universitatea Cluj, Mircea Cristescu.

  2.jpg

  Sala Polivalenta din Cluj va gazdui minunatele partide si va permite amatorilor de senzatii tari sa umple randurile si sa-si sustina preferatii in cadrul duelurilor de pe teren. Iata ca s-a putut si pentru Romania ca aceasta mare onoare sa capete amploare, Romania fiind una dintre cele cinci candidate initiale la gazduirea acestui concurs. Alaturi de Romania, pe lista candidatelor se afla Turcia, Polonia, Israel si Finlanda.

  Forul european a declarat ca este mai mult decat o onoare ca Sala Polivalenta din Cluj sa acorde intreaga sustinere in anul 2017 pentru ceea ce urmeaza a fi unul din cele mai frumoase spectacole sportive pe care le pot urmari romanii nostri la nivel inalt.

  Fiecare dintre candidate vor gazdui cate o grupa, iar etapa finala va fi gazduita la Istambul. Clujul este remarcat de Federatia Internationala de Baschet ca avand deja experienta in meciurile de baschet internationale, dupa ce a fost gazda EuroBasket Women 2015. Astfel, este o onoare pentru Cluj sa gazduiasca un asemenea eveniment si este in acelasi timp o ocazie si pentru Campionatul European de Baschet sa se desfasoare in conditii optime si pe baza unei experiente frumoase din trecut.

  1.jpg

  In 2017 sase echipe nationale de baschet masculin din Europa, inclusiv nationala tricolora, vor juca in Sala Polivalenta Cluj-Napoca, aceasta minunata bijuterie realizata de catre societatea ardeleneasca.

  Sala Polivalenta are o capacitate de circa 7200 de locuri si ar urma sa suplimenteze cu tribune mobile capacitatea pana a ajunge la 10000 de locuri, conditie obligatorie pentru a putea sustine meciuri de baschet la nivel european.

  Autoritatile au anuntat ca acest fapt nu va genera nicio problema si ca sunt mai mult decat onorate sa ajute si sa sustina la maxima intensitate dezvoltarea acestui eveniment in Cluj - Napoca. Se vor ocupa de sala si vor aduce Romaniei numai laude si beneficii in urma acestui eveniment de mare gala sustinut in Cluj.
   
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.