[Sep 18, 2015] Editia a sasea a Noptii Albe a Filmului Romanesc ajunge la Cluj (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Cinematograf' deschisă de Cudyu, Sep 4, 2015.

Editia a sasea a Noptii Albe a Filmului Romanesc ajunge la Cluj
Începe la: Sep 18, 2015 12:00 PM
Se termină la: Sep 19, 2015 12:00 PM
Localizare:
Cinema Victoria
Bulevardul Eroilor nr. 51
Cluj-Napoca

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Clujenii se pregatesc de o noua noapte alba, pe 18 septembrie, deoarece caravana Noptii Albe a Filmului Romanesc aduce cea de-a sasea editie in oras. In aceasta editie vor fi prezentate cele mai noi pelicule aparute pe piata si in cinematografe, pelicule premiate la festivaluri de renume, insa si scurtmetraje si documentare.

  Lista de filme romanesti poarta cu mandrie numele unui film recompensat cu premiul pentru cel mai bun film la Festivalul Crossing Europe din Linz, premiul publicului si premiul pentru cel mai bun regizor la Bucharest International Film Festival, respectiv pelicula “Autoportretul unei fete cuminti”. Editia aceasta ne prezinta si pelicula “Aferim”, cel de-al treilea lung metraj al regizorului Radu Jude, care a pus mana pe trofeul Ursul de Argint la Berlin 2015, pentru cea mai buna regie. Acest film reprezinta propunerea Romaniei pentru cel mai bun film intr-o limba straina, diferita de engleza, pentru premiile Oscar 2016. De asemenea, “De ce eu”, filmul regizat de Tudor Giurgiu, se afla si el pe aceasta lista.

  poza1.jpg poza2.jpg poza3.jpg

  Printre documentarele ce le puteti urmari la aceasta editie se afla: "Pasaport de Germania", de Razvan Georgescu, "Aliyah DaDa", de Oana Giurgiu, si "Bondoc", de Mihai Voinea, Mihai Mincan si Cristian Delcea.

  poza4.jpg poza6.jpg poza5.jpg

  Vor fi, de asemenea, si scurt metraje prezentate in cadrul Noptii Albe a Filmului Romanesc. Cei care se vor alatura evenimntului vor putea urmari pelicule precum: "Ramona", de Andrei Cretulescu, "Scor Alb", de Marius Olteanu, "Dispozitiv 0068", de Radu Barbulescu, alaturi de alte zece titluri.

  poza 7.jpg poza 8.jpg poza9.jpg

  Evenimentul se va derula si la Bucuresti unde vor fi prezentate pelicule dintre cele mai inedite in diversele locatii bucurestene frecventate de cinefilii orasului.

  O noapte plina de aventura si de distractie asteapta Clujul sa petreaca. Nu rata ocazia si petrece si tu impreuna cu intregul oras!
   
  Last edited by a moderator: Sep 5, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.