[Sep 30, 2015] Java Day: masterclass intensiv dedicat limbajului de programare... (Cluj-Napoca)

Discuție în 'Altele' deschisă de wiki, Aug 5, 2015.

Java Day: masterclass intensiv dedicat limbajului de programare...
Începe la: Sep 30, 2015 08:00 AM
Se termină la: Sep 30, 2015 06:00 PM
Localizare:
Hotel Golden Tulip Ana Dome
Observatorului Street 129
Cluj-Napoca 400352

Au confirmat participarea: 0
Nu poți confirma participarea la acest eveniment aici...

This event has already begun, or has already passed; RSVP has been since closed.
 1. wiki

  wiki Turist pe Cluj-Forum.ro

  Data înregistrării:
  Iun 28, 2015
  Mesaje:
  4
  Like-uri primite:
  0
  Specialistii Java din Transilvania se reunesc pe 30 septembrie la
  Java Day Cluj-Napoca

  rsz_2java_day_w_raoul_urma.png

  Raoul-Gabriel Urma (UK), unul dintre cei mai renumiti experti Java din Europa, ajunge pe 30 septembrie la Cluj-Napoca pentru a sustine masterclass-ul intensiv dedicat limbajului de programare Java. Pe parcursul masterclass-ului Java Day, participantii vor beneficia de sesiuni de live coding, care ii vor ajuta sa isi insuseasca cele mai noi informatii din domeniu.

  Aflat pentru prima data in Romania, Raoul le va vorbi participantilor despre JAVA 8 in action, intr-un hands on workshop, pe parcursul caruia le va oferi acestora exemple si metode eficiente. Printre subiectele puse in discutie pe 30 septembrie se numara si Lambda Expressions, Streams operations and patterns, Stream Optimization, Grouping and partitioning, Collection Operations, Arithmetic collectors, Advanced Queries.

  Raoul-Gabriel Urma este inginer software, speaker, trainer si doctorand in informatica la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Datorita experientei si pasiunii pentru acest domeniu, Raoul a avut oportunitatea de a colabora cu mari companii, precum Google, eBay, Oracle si Goldman Sachs. El este autorul cartii "Java 8 in Action: Lambdas, Streams, and functional-style programming", volumcare s-a vandut in peste 10.000 de exemplare.

  Java Day este masterclass-ul dedicat industriei IT, expertilor Java, dar si celor care ocupa in companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers. Accesul la evenimentul organizat de Libero Events se face pe baza inscrierii prealabile, prin achizitionarea on-line a biletului de pe site-ul www.javaday.ro.

  Pe langa editia din aceasta toamna de la Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc si in Timisoara, Bucuresti si Iasi, aducand in atentia expertilor Java traineri recunoscuti la nivel international care vor impartasi noutatile din domeniu cu cei care se inscriu la eveniment.

  Va invitam, asadar, pe 30 septembrie 2015, la Hotel Golden Tulip Ana Dome****, sa il intalniti pe Raoul-Gabriel Urma- unul dintre renumitii experti Java din Europa, in cadrul Java Day Cluj. Inregistrarea participantilor incepe la ora 8:30 si va dura pana la ora 18:00.

  Mai multe detalii despre speakerul invitat, agenda evenimentului si inscriere gasiti pe javaday.ro.

  Despre Libero Events

  Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

  Evenimentele marca Libero Events au la bază profesionalismul şi încrederea în clienţi ce devin parteneri şi în parteneri ce devin prieteni în domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectură, software, sales şi antreprenoriat.
   
  Last edited by a moderator: Aug 6, 2015
Se încarcă...

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.