Specialitate medicala noua la Spitalul Clinic din Cluj

Discuție în 'Altele' deschisă de Bianca C, Oct 10, 2017.

 1. Bianca C

  Bianca C Cetățean Vechi

  Data înregistrării:
  Aug 30, 2017
  Mesaje:
  23
  Like-uri primite:
  2
  Pentru a aduce Spitalul Clinic de Recuperare la o creștere a eficienței, o noua specialitate medicala va fi introdusa. Aceasta va avea la baza medicii chirurgi specializati in oncologie.

  O echipa chirurgicala multidisciplinata va permite ca, pe viitor, interventiile chirurgicale sa se desfasoare in acelasi timp astfel ajutandu-i pe cei cu afectiuni oncologice, dar si pe femeile care sufera de cancer mamar, cu o singura operatie in loc de doua. Echipa va fi formata din specialistul oncolog si cel plastician.
  [​IMG]
  Acest lucru va avea si efecte benefice. Acestea sunt: riscul anestezic și operator va fi mai mic pentru pacient, satisfactia va fi mai mare fata de actul medical efectuat, va creste adresabilitatea fata de serviciile oferite.

  Noua structura va creste substantial eficienta departamentului chirurgical.La momentul actual institutia furnizeaza servicii pentru aproximativ 12.000 de pacienti, 35.000 fiind tratati ambulatoriu.
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.