Swimathon 2015 - Cluj

Discuție în 'Sport' deschisă de Cudyu, Sep 19, 2015.

?
 1. Da si mai doresc sa particip

 2. Da, dar nu mai doresc sa particip

 3. Nu, dar as dori sa particip

 4. Nu si nici nu doresc sa particip

Poți vedea rezultatele doar după votezi.
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Fundatia Comunitara Cluj si-a indeplinit inca odata misiunea si a trimis in noul an scolar o adevarata luptatoare cu noi sperante. Participantii la competitie au reusit sa inoate 8109 unitati de bazin, echivalentul a aproximativ 165 kilometri, reusind sa obtina cei 8000 de lei pentru a o sustine pe Roxana Todea.

  Mai mult decat atat, cei peste 600 de sustinatori au contribuit la acumularea unei sume de 100 de mii de lei, dintre care 20 mii de lei au fost stransi pe moment.

  poza2.jpg

  Astfel, Roxana Todea, eleva de 16 ani a Liceului de Informatica “Tiberiu Popoviciu” din Cluj - Napoca, poate incepe un nou an scolar fara grija banilor si a sustinerii si poate sa-si egaleze din nou performanta de sefa de promotie. De asemenea, poate desfasura in voie activitatile care ii plac atat de mult, sustinand in continuare trupa de majorete pe care o instruieste.

  Todea Roxana este o eleva foarte buna care se vede un stralucit psiholog pe viitor, insa nu are o situatie financiara care sa ii permita avansarea in acest sens. Tocmai de aceea, Fundatia Comunitara Cluj a mobilizat peste 600 de sustinatori ai Roxanei si au facut posibila aceasta dorinta a ei, dand dovada de implicare sociala la un nivel extrem.

  poza1.jpg

  Clujul a demonstrat inca odata ca poate fi alaturi de oamenii nevoiasi si comunitatea a dat dovada de suflet si de implicare, aratand ca se poate face o fapta buna si pentru cei ce duc lipsa de anumite conditii, fara prea mult efort, cheia succesului fiind multimea si activitatile sustinute de grup.

  Unde-s multi, puterea creste, iar Clujul o dovedeste!
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.