Talente in deplasare - Clujul acompaniaza idoli

Discuție în 'Altele' deschisă de Cudyu, Sep 29, 2015.

?
 1. Da

  0 vot(uri)
  0.0%
 2. Nu stiu

  0 vot(uri)
  0.0%
 3. Nu

  0 vot(uri)
  0.0%
 1. Cudyu

  Cudyu Primar Cluj-Forum.ro Membru Staff

  Data înregistrării:
  Iul 6, 2015
  Mesaje:
  105
  Like-uri primite:
  10
  Saloanele hotelului Metropolis din Bistrita au rasunat in data de 28 septembrie in urma unui concert de zile mari sustinut de cativa elevi de la liceul “Tudor Jarda” din Bistrita in colaborare cu lect. univ. dr. Razvan Metea din Cluj. Muzicantii au incantat urechile participantilor cu piese jazz si cu finetea unor acorduri de chitara. Alaturi de ei au fost prezenti cantareti renumiti din Cluj. Acompaniamentul a fost unul pe masura. Muzicanta Oana Muresan a fost sustinuta de tobele Juliei Kocis si de catre saxofonul lui Codrut Ceoarec. Contrabasul si trompeta au rasunat si ele si au facut din seara de luni una de vis.

  Oana Muresan a cantat piese renumite din repertoriu si a fost rasplatita cu aplauzele oamenilor care formau publicul de mare clasa. La eveniment s-au prezentat mari personalitati din clasa politica si oameni de afaceri locali, iar reprezentantii trupei au ales cu grija modul in care spectacolul s-a derulat, pentru a crea o placere fara precedent.

  Oana-Muresan-concert.jpg

  Muzica si voia buna s-a impletit cu workshop-urile coordonate de catre lect. univ. dr. Razvan Metea de la Academia de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Mai multe eleve au participat la spectacol, invaluind saloanele de timbre care mai de care mai exotice si aducand zambete pe chipul celor din public.

  Daniela Dascal, Alexandra Cosbuc si Bianca Ors au fost doar cateva dintre minunatele voci ce au imprastiat delirul asupra celor participanti. Vocea inconfundabila a Oanei Popa a smuls si ea sute de ropote de aplaude, iar toti spectatorii au parasit hotelul bucurosi.

  Clujul ofera inca odata o dovada de profesionalism si nu se multumeste cu putin, ajungand sa demonstreze ca se poate oferi spectacol adevarat si in alte parti decat acasa. Prin astfel de parteneriate Clujul sustine personaje de pe scena showbiz, indiferent daca acestea sunt sau nu din Cluj, amintind faptul ca oamenii percep Clujul ca pe o adevarata comunitate transilvaneana in care si cei din afara granitelor metropolitane au dreptul de a fi promovati si ajutati sa ajunga in top. Diversitatea este pe cale sa isi faca loc si mai multe astfel de ocazii sunt pe cale sa vina, deoarece Oana Muresan este posibil sa incante in curand urechile ascultatorilor din Qatar.

  Clujul o sustine prin prisma organizatorului Razvan Metea, iar cantaretii ce i-au admirat vocea si au sustinut-o in minunatele momente ale acestui concert vor canta alaturi de ea in continuare.
  Important este insa faptul ca inca exista promoteri ai acestui gen muzical si inca se pot obtine burse pentru sustinerea unor tineri ce doresc sa avanseze pe acest drum. Razvan Metea este unul dintre cei ce sustin din plin aceste evenimente si se implica in mod direct in organizarea lor, pentru a se asigura ca jazz-ul nu a murit si nici nu o va face curand.

  metea.jpg
   

Împărtășește această pagină

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență cât mai bună și cât mai simplă. Prin navigarea site-ului vă exprimați consimțământul conform reglementărilor pentru utilizatorii din U.E.